Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam w planie mam zrobienie kilku krotkich animacji. Temat napewno niespodoba sie wielu bo chodzi o scenki z przemoca i bez konkretnego przekazu:) cos w stylu tych z 4fun tv tylko ze w 3d. Bochaterami beda prawdopodobnie misie. Modele i animacja beda bardzo proste, chodzi o to by calosc byla latwa i szybka w produkcji. Dodam jeszcze moze texturki i jakies gadzety by dalo sie wyodrebnic konkretnych ''bochaterow'' cos jak na zalonczonych renderkach.

tu link do testowej animacji:

Jesli ktos ma jakies pomysly lub krotkie scenariusze w tym stylu zachecam do podzielenia sie. Wszelkie opinie i uwagi mile widziane.Pozdrawiam mis1j.jpgmis2.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe ogólnie śmiechawe:) moim zdanie fajniej by wyglądy misie gdyby głowy było proporcjonalne do reszty ciała ale to jest moje zdanie. Czekam na dalsze wyniki, mam nadzieję że trochę scenę rozbudujesz.

Napisano

imo zbyt lajtowe jednak no i montaż daleki jeszcze od ideału. Ale zapowiada się pozytywnie.

Napisano

hehehe spoko :) Troche za bardzo przypomina happy tree friends ;) Na razie tylko ta krew mnie razi - rozumiem, że to tylko prewiev.

Powodzenia