Huter Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 Witam Robie sobię tego tutka ... i widzę zawsze brak ściany np. jak patrze od lewej strony nie ma lewej ściany ale reszta jest - analogicznie do innych sytuacji ... zaznaczyłem w Viewport Configuration 2- Sided i jest okej z tym że gdy klikam F9 dalej ściany nie ma ... czemu?
Marcin Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 w opcji material editor w materiale objektu wlacz 2-sided albo w opcjach rendra wlacz force 2-sided
Piotr Dobosz Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 lub zaznacz obiekt, prawy przcisk myszki properites i odznacz opcje backface cull. pozdrawiam:)
Huter Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Napisano 10 Czerwiec 2004 Dobra ... sprawdze to później ... jak by co to napiszę Pozdrawiam i dziękuje Huter
Huter Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 Świetnie ... działa ... ale idąc dalej mam inne pytanko tyczące się tutka i zarazem ściany, jak jest wskazane stosuje Attach o linie się jednoczą :), ale połączenie między uchwytem a ścianką jest płaskie, no wiem, za mało liń ... chciałbym to pozmieniać, ale to wszystko jest jednym ... moje pytanie ... jak zdezaktywować Attach????
rowr Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Zabawne zadajac pytanie sam na nie sobie odpowiedzial :)
Huter Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 rowr: No ... zabawne???? ... Heh, nie rozumien :) ... W swoim pytaniu nie widzę odpowiedzi :P ... gdzie? gdzie?
Gość bl0ndynek Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 A ja mam inne pytanie czy wy w tym tutku widzicie jakiś tekst czy tylko obrazki?
MF Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Ja tez nie widze ;)... ale zaznacz tekst to zobaczysz ;)...
Rekomendowane odpowiedzi