Napisano 9 Czerwiec 200420 l Witam Robie sobię tego tutka ... i widzę zawsze brak ściany np. jak patrze od lewej strony nie ma lewej ściany ale reszta jest - analogicznie do innych sytuacji ... zaznaczyłem w Viewport Configuration 2- Sided i jest okej z tym że gdy klikam F9 dalej ściany nie ma ... czemu?
Napisano 9 Czerwiec 200420 l w opcji material editor w materiale objektu wlacz 2-sided albo w opcjach rendra wlacz force 2-sided
Napisano 9 Czerwiec 200420 l lub zaznacz obiekt, prawy przcisk myszki properites i odznacz opcje backface cull. pozdrawiam:)
Napisano 10 Czerwiec 200420 l Autor Dobra ... sprawdze to później ... jak by co to napiszę Pozdrawiam i dziękuje Huter
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor Świetnie ... działa ... ale idąc dalej mam inne pytanko tyczące się tutka i zarazem ściany, jak jest wskazane stosuje Attach o linie się jednoczą :), ale połączenie między uchwytem a ścianką jest płaskie, no wiem, za mało liń ... chciałbym to pozmieniać, ale to wszystko jest jednym ... moje pytanie ... jak zdezaktywować Attach????
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor rowr: No ... zabawne???? ... Heh, nie rozumien :) ... W swoim pytaniu nie widzę odpowiedzi :P ... gdzie? gdzie?
Napisano 14 Czerwiec 200420 l A ja mam inne pytanie czy wy w tym tutku widzicie jakiś tekst czy tylko obrazki?