Napisano 14 Luty 201114 l Witam były już exteriory teraz czas na wnętrza. Wnętrza mojego (niedoskonałego) projektu i wizualki w moim wykonaniu. Soft 3ds max 10 +Vray sp4 + PS CS2 Wszelka krytyka mile widziana szczególnie w kwestii kadrowania.
Napisano 25 Luty 201114 l strasznie oszczędzałes textury, o ile się nie mylę ta sama tex jest na fotelu, krzesłach i ściance. Rendery bez post pro (CS2 ponoć ;))... pobaw się troche w szopie, no i ten dof, dziwny jakiś, chyba niepotrzebny w ogóle.
Napisano 25 Luty 201114 l Autor Witam Krzesła i fotele to ta sama textura na ściance jest już coś innego.To moje pierwsze wizualizacje poważniejsze dlatego wszędzie widać niedociągnięcia w używaniu efektów ,w trakcie realizacji przeszło mi przez myśl że to zbyt małe pomieszczenia i nie te kadry żeby bawić się w głębie ostrości ,ale dla samej zabawy postanowiłem spróbować. Chcę zrobić jeszcze 2 rendery tych wnętrz w których chce powalczyć z głębią ostrości. A post mimo wszystko był :) a co sugerujesz żeby jeszcze w PS podciągnąć? PS.dzięki za komentarz proszę o więcej..:)