Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jestem początkującym uzytkownikiem 3ds maxa6 zakupilem go w wersji demo razem z ksiazeczka GRAFIKA 3D Komputer swiat.Na poczatku bylo wszystko ok zaistalowalem zaczalem cos tworzyc po kilku dniach bylem zmuszony zrobic reinstall systemu i od tej pory max nie chodzi.Podany serial ktory wystepuje w wersji demo nie pasuje(000-000000).Podczas uruchamiania powinienem kliknac opcje run the produkt lecz jest ona nie aktywna.Jestem załamany pomocy!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przeinstaluj maxa bo pewnie system licencji niema swojego klucza w rejestrze......reinstal max......

Napisano
  • Autor

Ha niezły pomysł szkoda tylko ze zrobilem to z 5 razy ale dzieki za chęci

Napisano
  • Autor

zostało mi tak na oko teraz jeszcze z 25 dzni mowilem nówka sztuka 3dsmax6 3 dni cos robilem 2 dni mam zastoj

Napisano
  • Autor

Chcialem jeszcze cos dodac moze to pomoze mam system win 2k i wczesniej mialem pełno poprawek sciagnietych teraz mam tylko service pack4 oraz zmienilem sterki od grafiki na omega 4.5 a nie przed zmiana sterek tez nie chodzil.Moze to kogos na cos naprowadzi

Napisano

mozliwe ze trail zostawil jakies pliki licencji Autodeska i dlatego ci sie chrzani....

Napisano
  • Autor

formatowalem partycje z systemem potem zaczeło sie,jakei pliki i gdzie ich szukac??

Napisano

W Twoim absolutnie nic złego nie było, przeciwnie - postawa prawidłowa :) ale bez tych wcześniejszych tak jakoś zupełnie nie na temat się prezentował ;)

Napisano
  • Autor

Regulaqmin regulaminem atu problem jest

Napisano
  • Autor

To niestety nie sa rozwiazanie tego problemu(przynajmniej dla mnie)chociaz w ostatecznosci nie bede mial wyjscie lecz jestem uparty i pokombinuje chocbym mial jeszcze raz formata Zastaniawiaja mnie jeszcze te łatki do systemuMax wymaga SP3 wczesniej mialem ichwszystkie teraz mam tylko SP4 nie to chyba zła droga

Napisano
  • Autor

Zaraz zaraz cos mi swita odinstalowalem maxa patrze w rejestr a wpisy sa.Hm mogłoby byc tak ze zainstalowalem windy 2k potem chcialem zainstalowac maxa i buu nie ma service pack3 ale wpisy z tej instalki zostaja juz do tej pory i moze dlatego................nie trzyma to sie kupy

Napisano

Ja proponuje to: Dban

do całkowitego usuwania danych z dysku. Po formatowaniu zostają jeszcze nie do konca wymazane pliki licencji maxa

Napisano
  • Autor

Problem jak był tak i został ale chyba nikt mu nie sprosta.

Napisano

Usuń 3dsmax\'a z rejestru start/uruchom - wpisz regedit - ok wmenu: edycja / znajdz wpisz 3dsmax i wszystko c owyszuka z taka nazwa usun ;) aaa przedtym uninstal 3dsmax ;) i po ponownym zainstalowaniu 3dsmax\'a powinno wszystko chodzic ....

[Wyedytowany dnia 13-6-2004 > suodki]

Napisano

tylko przedtem eksportuj sobie pliki rejestru(zrob ich kopie) bo przez przypadek mozesz wywalic jakis klucz potrzebny do prawidlowego dzialania systemu

Napisano
  • Autor

TO nic nie zdziała juz tak robilem