Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

witam,

w mojej pracy chciałbym przedstawić kryzys w dość może banalny sposób jakim jest sięganie po alkohol, myślę że problem ten dotyka wiele osób podczas różnych kryzysów w życiu osobistym jak również zawodowym.

in my work, I would like to present the crisis in a rather trivial way of what could be the use of alcohol.

I think that this problem affects many people during the various crises in their personal lives as well as professional.

94457187.jpg

52790117.jpg

96814652.jpg

74842474.jpg

99487916.jpg

Edytowane przez AeroPaint
  • Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Może dawaj updaty w nowych postach, żeby było widać że coś się tu dzieje (wątek wtedy się przesunie w górę).

Dobrze ci idzie, fajny ten płyn w butelce.

Ten pan wyglądał lepiej z zakolami, jak w pierwszym szkicu.

Wzorujesz się na jakimś zdjęciu czy z głowy?

Nie jestem pewna ale chyba cień butelki powinien się kończyć bardziej z lewej?

Napisano

to w pierwszym szkicu to nie zakola tylko zrobiłem sobie miejsce w którym ma być światło:)cień butelki napewno będzie troszkę dłuższy ale takimi detalami będę się bawił już na samym końcu:)

Napisano

dzięki za życzenia również powodzenia !

dla mnie wyróżnieniem jest na razie sam udział, widzę że jest tu wysoki poziom a przede mną maaasa pracy :)

i widzę, że wiele mogę się tu nauczyć za co dziękuję wszystkim.

Napisano

witam, mam wrażenie, że rękaw wbił się trochę w rękę. koniec rękawa nie idzie po linii mięśnia jakby. przez co ręka się w tym miejscu trochę złamała, może się mylę, oceń. pozdr

Napisano

Gratulujemy nominacji w Bitwie! Tym samym życzymy powodzenia w dalszej "bitwie" o nagrody!

Przypominamy, że ostateczna praca, zgodna z wymogami regulaminu powinna pojawić się najpóźniej 22 marca (a dokładniej 22 marca, do godz. 23:59:59).

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności