AeroPaint Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 (edytowane) witam, w mojej pracy chciałbym przedstawić kryzys w dość może banalny sposób jakim jest sięganie po alkohol, myślę że problem ten dotyka wiele osób podczas różnych kryzysów w życiu osobistym jak również zawodowym. in my work, I would like to present the crisis in a rather trivial way of what could be the use of alcohol. I think that this problem affects many people during the various crises in their personal lives as well as professional. Edytowane 28 Luty 2011 przez AeroPaint
Ania Napisano 21 Luty 2011 Napisano 21 Luty 2011 Może dawaj updaty w nowych postach, żeby było widać że coś się tu dzieje (wątek wtedy się przesunie w górę). Dobrze ci idzie, fajny ten płyn w butelce. Ten pan wyglądał lepiej z zakolami, jak w pierwszym szkicu. Wzorujesz się na jakimś zdjęciu czy z głowy? Nie jestem pewna ale chyba cień butelki powinien się kończyć bardziej z lewej?
AeroPaint Napisano 22 Luty 2011 Autor Napisano 22 Luty 2011 to w pierwszym szkicu to nie zakola tylko zrobiłem sobie miejsce w którym ma być światło:)cień butelki napewno będzie troszkę dłuższy ale takimi detalami będę się bawił już na samym końcu:)
jordans Napisano 26 Luty 2011 Napisano 26 Luty 2011 dzięki za życzenia również powodzenia ! dla mnie wyróżnieniem jest na razie sam udział, widzę że jest tu wysoki poziom a przede mną maaasa pracy :) i widzę, że wiele mogę się tu nauczyć za co dziękuję wszystkim.
jerzzz Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 witam, mam wrażenie, że rękaw wbił się trochę w rękę. koniec rękawa nie idzie po linii mięśnia jakby. przez co ręka się w tym miejscu trochę złamała, może się mylę, oceń. pozdr
AeroPaint Napisano 6 Marzec 2011 Autor Napisano 6 Marzec 2011 dzieki za uwage teraz tez to widze :) poprawie w najblizszym czasie
adek Napisano 7 Marzec 2011 Napisano 7 Marzec 2011 Gratulujemy nominacji w Bitwie! Tym samym życzymy powodzenia w dalszej "bitwie" o nagrody! Przypominamy, że ostateczna praca, zgodna z wymogami regulaminu powinna pojawić się najpóźniej 22 marca (a dokładniej 22 marca, do godz. 23:59:59).
Rekomendowane odpowiedzi