chillimind Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 (edytowane) Siema, jestem tu nowy (choć forum przeglądam od dawien dawna) więc jakbym coś nabroił, bądźcie wyrozumiali :D. Stary władca już wie, że choć kryzys w państwie zostanie zażegnany, on sam zapłaci wysoką cenę. Na początek wrzucam taki bazgroł. Pozdrawiam wszystkich Edytowane 6 Marzec 2011 przez chillimind
chillimind Napisano 6 Marzec 2011 Autor Napisano 6 Marzec 2011 Szybka aktualizacja. Do północy postaram się o jakiś kolor i więcej detalu.
adek Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 Do północy niestety nie ma tyle czasu. Prace do nominacji już są zbierane. Nominacje będą ogłoszone dzisiaj. Więć teoretycznie czas na dopieszczenie prac był wczoraj, ewentualnie przez noc do dzisiaj, do godzin południowych.
chillimind Napisano 6 Marzec 2011 Autor Napisano 6 Marzec 2011 To nieźle się wystawiłem, nie doczytałem i byłem przekonany, że jak wcześniej do północy... szkoda. Powodzenia i gratulacje dla nominowanych.
Ania Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 A będziesz kończył mimo to? Bo zapowiadało się ciekawie w tym ostatnim.
chillimind Napisano 6 Marzec 2011 Autor Napisano 6 Marzec 2011 Zobaczę, bo na razie to mam strasznego wku...... na siebie ;). Ale pewnie się postaram coś z tym zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi