enzo Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Kiedyś robiłem tego caterham\'a ale go nie dokończyłem, ale mam nadzieję że teraz to zrobię... jestem trochę zajęty pracą nad fiatem 131 , wiec bede rzadko robił ty update\'a...
Loozack Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 wygląda całkiem fajnie, ale lepiej nie rób dwóch projektów na raz :> pozdrawiam
Pussik Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Również nie jestem za dwoma projektami naraz. Samochód jest ok, ale ujęcie jakieś dziwne. :> User view?
enzo Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 tak pussik.. user view... zgadzam się z wami...że lepiej nie...tylko że to jest stray render... auto ma już cały przodek, zawieszenie...wydech itd. brakuję tylko dorobić światła z tyłu , klatkę na dach... no i środek..więc będe zajmował się tym projektem...jak będe miał czas...:)) potem dam nowego render\'a, bo szukam płyty z tymi objektami..., tak sobie dzisiaj przeglądałem swoje cd, i stwierdziłem że należało by skończyć tego caterham\'ama.... jeszcze dziś dam , jakieś konkretne rendery.
Rekomendowane odpowiedzi