Guest izzyone Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Witam i od razu przepraszam jesli zamiescilem ten temat w zlym miejscu, ale nawet nie wiem gdzie on powinien być. Kompletnie nie znam sie na grafice i jej robieniu wiec kieruje tutaj goraca prosbe. Czy moglby ktos poswiecic 4 minuty i zrobic dla mnie prace? chodzi o 3d kule ktora znajduje sie w szescianie i jest styczna do jego krawedzi? prosilem jednego uzytkownika o to ale niestety nie mial czasu i powiedzial zebym napisal na forum i ktos mi na pewno pomoze. Dlatego prosze was serdecznie o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkeruj Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 http://www.voila.pl/375/d26la/?1 Za nic nie wiem, po co ci to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest izzyone Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 ta kula wyzej jest styczna do scian a nie do krawedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubajaniak Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts