Wielka_Siostra Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Hej! Pragnę przeogromnie wypróbować MAXa6, więc kulturalnie ściągnęłam triala. Okazało się, że trial działa tylko pod Windows XP z SP 1. No to ściągnęłam SP1. MAX dalej nie działa:-( Okazuje się, że zainstalowałam SP1a, a nie SP1!!! Teraz nie wiem jak to cholerstwo odinstalować i zainstalować SP1... Na stronie Microsoftu jest tylko SP1a do ściągnięcia. A może się mylę??? HELP!!!
SansSerif Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 sp1a to to samo sp1 tylk bez javy. ale uwaga! sp instaluje sie tylko na legalnych zarejestrowanych kopiach systemu xp. btw bez sp tez chodzi ;)
Wielka_Siostra Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Napisano 12 Czerwiec 2004 Drążę dalej temat:-/ Oto co mi się wyświetla przy próbie uruchomienia Triala: Z tego wynika, że bez SP1 powinien pójść. Na razie jednak poróbuję jeszcze z zainstalowanym SP1a (oczywiście na legalnym XP :-P).
Wielka_Siostra Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Napisano 12 Czerwiec 2004 Chodzi:-))) Za pierwszym razem ściągnęłam nie tę wersję triala co trzeba i stąd te perturbacje;-) Namieszałam, ale może ktoś się czegoś nauczy na moim błędzie;-) Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi