Napisano 11 Czerwiec 200421 l Hej! Pragnę przeogromnie wypróbować MAXa6, więc kulturalnie ściągnęłam triala. Okazało się, że trial działa tylko pod Windows XP z SP 1. No to ściągnęłam SP1. MAX dalej nie działa:-( Okazuje się, że zainstalowałam SP1a, a nie SP1!!! Teraz nie wiem jak to cholerstwo odinstalować i zainstalować SP1... Na stronie Microsoftu jest tylko SP1a do ściągnięcia. A może się mylę??? HELP!!!
Napisano 11 Czerwiec 200421 l sp1a to to samo sp1 tylk bez javy. ale uwaga! sp instaluje sie tylko na legalnych zarejestrowanych kopiach systemu xp. btw bez sp tez chodzi ;)
Napisano 12 Czerwiec 200421 l Autor Drążę dalej temat:-/ Oto co mi się wyświetla przy próbie uruchomienia Triala: Z tego wynika, że bez SP1 powinien pójść. Na razie jednak poróbuję jeszcze z zainstalowanym SP1a (oczywiście na legalnym XP :-P).
Napisano 12 Czerwiec 200421 l Autor Chodzi:-))) Za pierwszym razem ściągnęłam nie tę wersję triala co trzeba i stąd te perturbacje;-) Namieszałam, ale może ktoś się czegoś nauczy na moim błędzie;-) Pzdr