LISEK Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Oto dwa rodzaje tapetki grupy tworzacej gry REBEL studios... Pozostawiam je waszej ocenie i czekam na porady. Jeszcze jedna uwaga... tapete najlepiej testuje sie wsadzajac ja na swoj pulpit. Dlatego glowny motyw nie jest na srodku tylko z boku. Pozdrawiam
little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 to jest konkurs zgadnij roznice??? ........... ja znalazlem jedna ;D
conraderro Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Ta siatka mi się nie widzi, coś jest nie tak, jeszcze nie wiem co, ale coś jest nie tak (kurna czyżbym się powtarzał) :) reszta ok.
little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 dobra nie chcecie sie bawic to nie ;P wiec tak tapeta moim zdaniem nie skupia uwagi nie ma jednego silnego elementu sa 2 porownywalnej wielkosci...ja bym odwrocil siatke czarnego wora i walna na calosci lub do 80% a na dole lub na gorze pasek z tym fajowskim logiem z rzolnierzami albo pasek wienczacy to logo albo w schemacie graficznym echolokacji to wszystko pozdrawiam ............................ a zapomnialem ze odwrocenie dawaloby fajny efekt zasysania, wciagania widza w przestrzen ...ale to tylko moje sugestie
Orion Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Całkiem całkiem :) Lisek-->Mówisz że to jest tapeta i główny element nie jest na środku tylko z boku, a czemu nikt się nie liczy z posiadaczmi coolmona albo samuraja?? Przecież mają oni całą prawą stronę zajętą :D
geminus Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Witam.No little-ninja wszystko napisał,trzeba by to wszystko trochę inaczej poukładać ( o ile masz na warstwach) i będzie dobre.
dr Ug Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 \"LISEK ART\" ?? To kolo \'art\' nie lezalo. Bidnie strasznie, jakis Courtier obrzydliwy. Generalnie pozne lata osiemdziesiate i monochromatyczne ekrany Commodore.
Fr3d3k Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Ja tam pulpit mam caly zawalony wiec i tak tapety nie widac ;p A ta siatka mi przypomina trabe od slonia ;!o
Rekomendowane odpowiedzi