Napisano 11 Czerwiec 200420 l Oto dwa rodzaje tapetki grupy tworzacej gry REBEL studios... Pozostawiam je waszej ocenie i czekam na porady. Jeszcze jedna uwaga... tapete najlepiej testuje sie wsadzajac ja na swoj pulpit. Dlatego glowny motyw nie jest na srodku tylko z boku. Pozdrawiam
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Ta siatka mi się nie widzi, coś jest nie tak, jeszcze nie wiem co, ale coś jest nie tak (kurna czyżbym się powtarzał) :) reszta ok.
Napisano 11 Czerwiec 200420 l dobra nie chcecie sie bawic to nie ;P wiec tak tapeta moim zdaniem nie skupia uwagi nie ma jednego silnego elementu sa 2 porownywalnej wielkosci...ja bym odwrocil siatke czarnego wora i walna na calosci lub do 80% a na dole lub na gorze pasek z tym fajowskim logiem z rzolnierzami albo pasek wienczacy to logo albo w schemacie graficznym echolokacji to wszystko pozdrawiam ............................ a zapomnialem ze odwrocenie dawaloby fajny efekt zasysania, wciagania widza w przestrzen ...ale to tylko moje sugestie
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Całkiem całkiem :) Lisek-->Mówisz że to jest tapeta i główny element nie jest na środku tylko z boku, a czemu nikt się nie liczy z posiadaczmi coolmona albo samuraja?? Przecież mają oni całą prawą stronę zajętą :D
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Witam.No little-ninja wszystko napisał,trzeba by to wszystko trochę inaczej poukładać ( o ile masz na warstwach) i będzie dobre.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l \"LISEK ART\" ?? To kolo \'art\' nie lezalo. Bidnie strasznie, jakis Courtier obrzydliwy. Generalnie pozne lata osiemdziesiate i monochromatyczne ekrany Commodore.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Ja tam pulpit mam caly zawalony wiec i tak tapety nie widac ;p A ta siatka mi przypomina trabe od slonia ;!o