Napisano 1 Marzec 201114 l Cześć! To jest moja pierwsza wizka ,którą katuje od bardzo dawna .Testuję ustawienia rendera(Vray),świateł i całej reszty na przykładzie tej scenki.Jako początkujący chciałbym prosić was o opinie,sugestie i uwagi .Liczę na krytykę-tylko tak pójdę do przodu :) Cześć i pozdrawiam wszystkich! http://sylwesterkwiecien.files.wordpress.com/2011/02/scena-na-gotowo.jpg Edytowane 5 Marzec 201114 l przez sylwex1982
Napisano 1 Marzec 201114 l łał świetne tyle ci powiem ale po chwili 1 rzecz wali po oczach "widok zza okna" poprostu nie pasuje nie w sensie ze wstaw tam drzewka tylko jak widzisz w scenie perspektywa sie zjeżdża do środka a widok wygląda jak panorama to poprostu nie pasuje
Napisano 1 Marzec 201114 l Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Temat możesz zmienić edytując pierwszy post. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).
Napisano 5 Marzec 201114 l Autor updejt:) ...mnie osobiście wkurzają jakieś dziwne kształty na siedzisku(tym bliżej kamery) i bump na parkiecie,a i dywan(za chyde włukna zrobiłem lub poprostu za mało włukien na segment-sam nie wiem.Wiem tylko tyle że scenka już na tyle kuleje że praktycznie nie da rady już z nią nic zdziałać-nie zoptymalizawana siatka sofy przesądziła o tym fakcie ;/.Pozdrawiam i dziękuję za rady .