Napisano 4 Marzec 201114 l Do premiery filmu Tron: Dziedzictwo na DVD i Blue-Ray pozostał jeszcze miesiąc. Tymczasem twórcy wciąż nie studzą atmosfery i dziś w sieci zadebiutował trailer do przygotowywanego serialu animowanego na podstawie filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1658
Napisano 4 Marzec 201114 l Może będzie lepsze niż film aktorski, który poza obrazem i dźwiękiem nie wiele prezentował.
Napisano 4 Marzec 201114 l Czy dobrze widzę, świat 3d... A twarze zrobili "rysunkowo"? A przynajmniej takie mam wrażenie, bo bardzo dynamiczny zwiastun
Napisano 5 Marzec 201114 l Jak dla mnie wygląda naprawdę dobrze. Jak utrzymają tą jakość przez wszystkie odcinki to będzie git
Napisano 7 Marzec 201114 l Bardzo fajne. Kreska trochę jak animowany Batman. Pozytywnie. Nie jestem fanem takich animacji i poza Batmanem za niczym specjalnie nie przepadałem, ale to się chyba zmieni. @wenus525 Mi tu wygląda na świat rysunkowy z elementami 3d. Z resztą.. Tron to program. Nie będzie przeszkadzała mała granica pomiędzy 3d a rysunkiem.