Napisano 12 Czerwiec 200420 l Witam, Ostatnio natknąłem się na trwające w sumie klika godzin videotutoriale autorstwa Ben\'a Mathis\'a. Zawierają one cały proces tworzenia postaci low-poly (modelowanie, mapowanie, teksturowanie i rigowanie). Można je znaleźć na stronie autora: http://www.poopinmymouth.com/tutorial/tutorial.htm
Napisano 13 Czerwiec 200420 l o Good wlasnie sciagnolem sobie 1 z 9 videotutkow i jestem wniebo wziety..... jest za*****cie ..... Polecam kazdemu lacznie poczatkujacym..... P.S. to powinno byc na Home max3d zeby ktos sie tym zainteresowal....
Napisano 13 Czerwiec 200420 l I jest juz na glownej! Dzieki MRCN. TO naprawde ciekawa informacja, chyba jeszcze zaden serwis nie pisal o tych tutorialach. Naprawde ciekawe rzeczy ma tam ... Zatem ... kto pierwszy ten lepszy ... zanim autorowi zablokuja konto za przekroczenie limitu transferu ;)
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Autor Na tutoriale trafiłem przez jakiś wątek na cgtalk. Obejrzałem sobie mapowanie oraz teksturowanie i choć można się do kilku rzeczy przyczepić (szczególnie do mapowania), to wydaje mi się, że filmiki są warte obejrzenia. Dopiero teraz dowiedziałem się o istnieniu PSDPathUnwrapper\'a (ale wstyd :)), a to takie przydatne narzędzie.
Napisano 22 Czerwiec 200420 l no sorry ale ja tych tutoriali ni mogę ściągnąć...one są rzeczywiście ponumerowane od 1-9 ale jak na nie naciskam prawym przyciskiem to pojawia się że htmla chce ściągać...a jak wejdę w jedną z tych 1-9 to się stronka otwiera że to chyba za to płacić trzeba.
Napisano 22 Czerwiec 200420 l to jest system fileplanet.com i musisz sie zarejestrowac i wtedy sciagac.... ale wy leniuchy boze jak klikacie na linka i sie otwiera strona i niemozna sciagac to juz bleeeeeee POMYSLEC TROCHE..... przeciez tam jak wół napisane ze niejestes zarejestrowany.......eh