Napisano 4 Marzec 201114 l Witam, dziś wrzucam kilka screenów słuchawek do iPhone. Planuję jeszcze rozbudować scenkę o iPhone lub iPoda i pobawić się z DOF'em. Puki co efekt dzisiejszej pracy pozostawiam Waszej ocenie.
Napisano 5 Marzec 201114 l Autor Wrzucam upy scenki wzbogaconej na razie o iPoda nanoG6. Troszkę nie wiem co tu jeszcze upchnąć do scenki bo wydaje mi się jeszcze nie pełna. Sugestie i konstruktywna krytyka mile widziana:)
Napisano 5 Marzec 201114 l Hej! Całkiem nieźle to wygląda ale kable lewitują, słaby jest materiał głośniczków i słabo wygląda wyświetlacz iPoda. Ale rób dalej - zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Powodzenia!
Napisano 7 Marzec 201114 l Autor kolejny upik sceny - powolutku już wiem jak to będzie finalnie wyglądać. Pozdrawiam
Napisano 7 Marzec 201114 l Oj nie wiem czy na moim monitorze tak widac, czy tak jest w rzeczywistosci ale wydaje mi sie ze za jasne oswietlenie na pierwszych renderach. Z poczatku myslalem ze to samo AO ale masz texturki i materialy. Wiec popraw studio, bo bije w oczy troche ta jasnosc. W poscie 4 na 1 obrazku kable wydaja sie jak namalowane w 2d, nie ma glebi i nie ma cieni na podlozu. Jesli to naprawde 3d to zmien material kabli i sluchawek. sam iPad wyglada niezle, iPod nano juz gorzej, dziwny material na nim.
Napisano 7 Marzec 201114 l Autor dzięki za podpowiedź, materiały do iPada sprawa prosta natomiast przy iPodzie nano już gorzej:) ale popracuję nad nimi - kabelki też troszkę poprawie bo za białe są faktycznie.