Shogun 3D Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Kilka dni temu zaczął mi się pojawiać komunikat "error phrasing Xaml file". Wkurzające, ale po kliknięciu zgody na reset ustawień dalej wchodziłem do maxa. Dziś jednak pojawił mi się dodatkowo komunikat: MaxScript auto load Script error Unknown property: "getMenu" in undefined Po czym wywala maxa ze znanym i lubianym komunikatem "an error has occured..." Pierwszy problem, z tym parsowaniem - rozwiązałem, ale drugi - czyli error skryptu i wywałka maxa - nadal jest. Wie ktoś, co z tym fantem począć? Reinstalka nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Mialem to samo, na poczatku mialem jakis problem z graphire ribbon, po paru dniach , tak jak u ciebie z parsowaniem, a na koncu, zab w zab co ty. U mnie naszczescie pomoglo cofniecie systemu z obrazu przed instalacja 3ds maxa, chyba bog mnie natchna zeby go nie kasowac. Szukalem na google ale nic nie znalazlem. Na jakims forum 3d dop. ktos mi powiedzial, ze problem wynika z jakiejs aktualizacji windy. Jak juz wszystko naprawilem, instaluje teraz tylko najwazniejsze updaty windy i do tej pory narazie wszystko smiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 (edytowane) Uff, udało się. Należało wywalić z C:\Doc&settings\User\AppData\Local\Autodesk\3dsmax\2011 - 64bit\enu cały plik enu. Mirach, naprawdę wielkie dzięki za pomoc. :) Edytowane 11 Maj 2011 przez Shogun 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi