SabaruPL Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 (edited) Na tym forum znalazłem fajny trial jak o teksturować fajnie powierzchnie(tern). Wszystko hula jak ta lala i zrobiłem sobie coś takiego jak na rysunku poniżej o tak na próbę. Następnie chciałem model dodać do jednej gry. Niestety podczas eksportu modelu wywala jakiś error. Najprawdopodobniej plugina ,z którego korzystam do eksportu nie radzi sobie z takim rodzajem teksturowania. Niestety puki co nie znalazłem rozwiązania tego problemu ale wpadłem na pomysł żeby można było wyciągnąć ową teksturą już z o teksturowanego modelu. Potem taką teksturę jeszcze raz nałożyć na czysty model i gotowe. Tylko za nic nie mogę z najść nigdzie jak taką teksturę zdjąć z tego modelu i zapisać np. do formatu bmp. Może ktoś będzie wiedział jak to zrobić? jeżeli tak to będę wdzięczny za każde info. Edited March 14, 2011 by SabaruPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Wciśnij "0". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts