Gość shadowdne Napisano 17 Marzec 2011 Napisano 17 Marzec 2011 Witam! Padła mi karta i mam WIELKI dylemat bo nie wiem co mam kupić. Potrzebna mi ona jest do maxa. Zastanawiałem się na początku nad GTX 460, ale po przeczytaniu kilku postów i problemach z viewportami dochodze do wniosku, że to chyba jednak zły pomysł. Teraz chodzi mi po głowie Quadro 2000. Czy może jednak zastanowić się nad radeonem, ale jednak zależy mi też nad GPU renderingu (nie znam jeszcze tej technologii i bardzo mnie ciekawi). Więc tak wygląda sytuacja. Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru.
Gość shadowdne Napisano 17 Marzec 2011 Napisano 17 Marzec 2011 No ze względu na problemy z GTX'ami, ale niby nie we wszystkich kartach występują te problemy.
Traitor Napisano 17 Marzec 2011 Napisano 17 Marzec 2011 Quadro raczej nie sprawdzi Ci sie w maxie, ale na to sa rozne skrajne opinie :)
MariushO Napisano 17 Marzec 2011 Napisano 17 Marzec 2011 Juz bylo wiele dyskusji na ten temat, ja zdecydowalem sie na gtx 285 i jesli chodzi ci o dobra wydajnosc w maxie to biez ta karte.
Predator Napisano 17 Marzec 2011 Napisano 17 Marzec 2011 na cwhile obecna sensowne wydaje sie kupno 285 albo jesli nie bedziesz korzystal z CUDA to radeony 68xx, 6950
Rekomendowane odpowiedzi