Napisano 18 Marzec 201114 l Witam mam problem z V-ray SP5 chodzi mi o to że chyba mi nie działa poprawnie ponieważ zamiast (na tych kulkach ) pojawiać się textura to jest cała czarna.
Napisano 18 Marzec 201114 l Hmm podstawowa sprawa to F10 w tym okienku tabelka common, na dole szukasz opcji assign renderer i tam wybierasz sobie v-raya, mysle ze o to chodzi z tymi czarnymi kulkami... material editor nie wyswietlal poprawnie materialow, bo nie wybrany byl renderer, ktory te materialy renderuje
Napisano 18 Marzec 201114 l Autor O te zaznaczone na żółto mi chodzi. Nie mogę tego znaleźć do wyboru
Napisano 18 Marzec 201114 l no potwierdzam co napisalem wczesniej, renderer masz ustawiony na default scanline ustaw sobie w opcjach ktore ci podalaem na v-ray
Napisano 18 Marzec 201114 l Autor jak renderuje na v-ray to mi czarne okno pokazuje na standardowych tego nie ma jest normalnie
Napisano 18 Marzec 201114 l Autor Domyślam się że w tym siedzi cały psikus wie ktoś jak temu zaradzić?
Napisano 18 Marzec 201114 l no mozna pisac ale nie tak bezposrednio. Jak zobaczylem ostatni obrazek od ciebie, to odrazu pomyslalem, ze jedziesz na warezach, nie pomoge ci bo nie mam pojecia jak to dziala. Z tego co pokazales to program mowi ci ze nie masz licencji, dalej postepoj wedlog wskazowek w cracku
Napisano 18 Marzec 201114 l Autor ok wielkie dzięki wariatos zobaczę co się da z tym zrobić i może dalej będziemy coś kombinować narazie wielkie dzięki za tak szybkie wskazówki ;)