Napisano 14 Czerwiec 200420 l Witam, zaczalem modelowac wymieniony w temacie pojazd i pzrzedstawiam efekty. Bolid chce uzyc pozniej w jakims filmiku ale do tego jeszcze dlooga droga. Nie wiem kiedy bedzie jakis update bo na wakacjach do netu nie bede mial za bardzo dostepu :( Czekam na opinie i sugestie.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l narazie w sumie nieźle tylko pamietaj że koła z tyłu powinny być wieksze ;) no i te wloty chyba są troche nie takie (te na boku samochodu)
Napisano 14 Czerwiec 200420 l No...nieźle..., chociaż jeszcze daleka droga...:)) uwielbiam F-1, ale nie lubię team\'u BMW, wolę Ferrari :))
Napisano 14 Czerwiec 200420 l sorry za OT , ale nie mogłem się powstrzymać żeby pokazać najładniejszy bolid :))) Ferrari z sezonu 2002 Jest jeszcze jeden ładny bolid....Jaguar...ale już nic więcej nie daję bo zaraz, jakiś moderator...znów pobawi się w masowe kasowanie...off-topów.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Ja tam lubie najbardziej Ferrari i nawet chciałabym wymodelować autko w sezonu 2004. :) Co do BMW i Ferrari to prowadzi je i tak jedna rodzina. ;)
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Dobrze wygląda, tylko dlaczego modelujesz do razu ze skręconymi kołami??
Napisano 14 Czerwiec 200420 l pussik, też chciałem zrobić tego bolid\'a...ale nie mam czasu :(( ,ale kiedyś zrobię ;) P.S Pamiętaj że Ralf i jego brat Michael to nie jest cała ekipa BMW i Ferrari, jest przecież bardzo dobry Montoya (BMW) i Rubens Barrichelo (ferrari)
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Co do F1, to od dwóch lat same nudy Michi nie ma konkurencji i nie ma na co patrzeć... Chetnie poczekam na wasze bolidy...
Napisano 17 Czerwiec 200420 l No tylko chyba F1 nie ma takiego prostokątnego przekroju dzioba ?? ORION >>Dobrze wygląda, tylko dlaczego modelujesz do razu ze skręconymi kołami??
Napisano 17 Czerwiec 200420 l To jest sportowa bryka. Szkoda że nie można taką jeździć po polsce :( Co do modelu to wygląda całkiem dobrze i na pierwszy rzut oka nie widze błędów, na drugi i trzeci także nie widze :]
Napisano 6 Lipiec 200420 l Autor no w koncu jakis updacik :) z kolorem chyba nie najlepiej trafilem, ale to sie poprawi
Napisano 6 Lipiec 200420 l Jest chyba cool. Czy ten bolid nie jest trochę za długi? Nie wyznaję się w F1 ale tak mi nie pasuje trochę.