mayamak Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 _ Zamieszczam swoje demoreel. Tym razem skupione tylko na animacji postaci. Jak w tytule - reel work in progress. Animation Demoreel 2011 (wip) _
fps Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 Grats za Blue and Malone! Byłem ciekaw jak projekt się rozwija ;) No i mój faworyt: mordercza ostryga!
mayamak Napisano 23 Marzec 2011 Autor Napisano 23 Marzec 2011 Ola-f - czy sugerujesz żeby wywalić lip sync? W sumie jestem ku temu skłonny, tylko muszę się upewnić.
olaf Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 lepiej tak, sama postać fajnie się prezentuje wiec mogłaby być przemycona ale bez nacisku na lipsync. Ew. pokaz fragmenty rigu bez efektu koncwego, ludzie pomyslą ze potrafisz lepiej niż wyszło ;)
Sunedge Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 nie znam sie, wiec potraktuj to jako takie tam gadanie ;) jak wyzej, nie podoba mi sie lipsync - nienaturalnie wyglada za to bardzo podoba mi sie fragment z kolesiem uciekajacym przed ta ostryga, zarabisty run cycle :) swietnie ten ruch wyglada
mayamak Napisano 24 Marzec 2011 Autor Napisano 24 Marzec 2011 lipsync wywalony, demo przemontowane. Jak to wygląda teraz ?
Rekomendowane odpowiedzi