Tommy Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 witam, bardzo przepraszam jeśli istnieje już ten temat ;) Bardzo prosze o pomoc - chciałbym aby ktoś pokierował mnie jak wymodelować autko w maxie mając printy. Ale taki dokładny bo jestem totalnym n00b\'em jeśli chodzi o MAX\'a.
kozioo Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Tu masz linki do wieeeluuuu tutków. Przeczytaj 2-3 i życie stanie się łatwiejsze. Wątpie, czy ktoś poprowadzi cię krok po kroku, ludzie mogą Ci udzielić rad w trakcie tworzenia auta. http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=7855
Tommy Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Napisano 14 Czerwiec 2004 zamówiłem książki z heliona... Mam nadzieje że pomogą ;) THX ;)
Marcin Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 niepomoga bo jesli masz neta to jest juz duzo wiecej informacji na stronkach .... i moim zdanem sa lepsze
Orion Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Ciekawe skąd przyszła moda na tych nauczycieli??
Mulczas Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 http://www.evermotion.org/car/CAR.htm - to jest dobry nauczyciel ;)
Marcin Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Orion > niemam pojecia ale ja niepopieram zasrywania czasu.... bo jak tu powiedziec zeby niepisali...mam nawałnice na gg nowych userow i jakies glupoty piszą za przeproszeniem... to jak plaga....zaczne sobie kreski stawiac na monitoze ... >a wogle to dla no*namea troche podpowiedzialem co gdzie jak i jest dobrze ..... ale bym prosil zeby niepisac mi na gg notorycznie o jakies błachostki tych ludzi ktorych mam i lubie to z nimi gadam....
Tommy Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Napisano 14 Czerwiec 2004 dzięki za tego linka, Mulczas ;) zabieram sie do roboty. dzięki za pomoc ;) cheers!
Tommy Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Napisano 20 Czerwiec 2004 sorry za double-posting... mam problem, bo nie moge przekonwertować box\'a na editable poly... i ugrzązłem. jak to zrobić
Salvator Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 aaaa... ludzie pobawcie się troszkę maxe. Zamiast poklikać w co się da to zawalacie forum. Ja jakoś takich pytań nie zadawałem, prawy przycisk myszy.... (albo F1:)
Tommy Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Napisano 20 Czerwiec 2004 no właśnie chodzi o to, że pod prawym nie ma!
kozioo Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 w maxie 3 nie ma editpoly. przekonwertuj do editmesha, albo zmień maxa na nowszego.
Bilay Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 [Maya] Jaguar XJ220 - The Full Tutorial znajdziesz na 3d-palace.com, a jesli \"maya\" ci nie smakuje to zassaj sobie tego oto tutka http://www.3d-palace.com/video.php?vid=1 do pobrania polecam 3d-palace downloadaer, ktory znajdziesz oczywiscie w sekcji \"download\" :P ps. caly tutek \"concept car\" zajmuje 560MB - to powinno zaspokoić twoje potrzeby pozdro600
Tommy Napisano 23 Czerwiec 2004 Autor Napisano 23 Czerwiec 2004 kurde z 3-ki na 6-tkę... :/ @ All -> thx za pomoc i sorry za zwłokę ;)
Rekomendowane odpowiedzi