MM3D Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 Witam wszystkich, to mój pierwszy post. Pracuję aktualnie nad modelem samochodu VW T5 FL. Mile widziane słowa krytyki ;) ...i cenne wskazówki co poprawić, ulepszyć itd. Na bieżąco będę umieszczał postępy w pracy. Pozdrawiam
polka dot Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 cześć, dziwię się dlaczego nikt jeszcze nie napisał, model jest świetny. mam drobne wątpliwości co do górnego narożnika tylnej klapy, ale to może być wina oświetlenia. widać precyzję przy detalach, aż miło popatrzeć. jeszcze milej byłoby zobaczyć siatki...;) pozdrawiam
pecet Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 dziwię się dlaczego nikt jeszcze nie napisał, model jest świetny. może dlatego, że nawet świetne modele już nie robią takiego wrażenia jak kiedyś, a może dlatego że użytkownik jest nowy i nie dorobił się jeszcze KWA ;) Aha jak dla mnie też model wygląda bardzo dobrze.
MM3D Napisano 28 Marzec 2011 Autor Napisano 28 Marzec 2011 Dzięki Panowie :), zawsze znajdą się błędy dlatego słowa krytyki mile widziane.
Smoku Napisano 29 Marzec 2011 Napisano 29 Marzec 2011 Na forum panuje przesyt motoryzacyjny pewnie dlatego mało komentarzy. Czysty modeling jak na razie.
Rekomendowane odpowiedzi