Napisano 2 Kwiecień 201113 l Pilnie poszukuje kogoś kto posiada takową książkę (najlepiej pdf), jest mi ona potrzebna do pracy dyplomowej.
Napisano 3 Kwiecień 201113 l Mam ta ksiazke w wersji drukowanej, ale material w niej zawarty jest odrobine przeterminowany. Dotyczy wersji pierwszej, o ile pamietam.
Napisano 4 Kwiecień 201113 l Autor Mam ta ksiazke w wersji drukowanej, ale material w niej zawarty jest odrobine przeterminowany. Dotyczy wersji pierwszej, o ile pamietam. A czy istnieje taka możliwość aby dostać skany tej książki, bądź odkupić ją od Pana?
Napisano 4 Kwiecień 201113 l Może to pomoże (przeklejone ze starego formu3d) imię : Pawel nazwisko : Krzeminski nick : PenGuin email : [email protected] Gadu-Gadu UIN : 1860149
Napisano 8 Kwiecień 201113 l A po co takie archaiczne rzeczy odkopywac, to były poczatki XSI, nie ma juz tam nic aktualnego.
Napisano 5 Maj 201113 l Autor A może ktoś udostępnić, naprowadzić na jakieś materiały, które mogą być pomocne podczas pisania pracy, tj. opis programu, jego funkcji itp. itd. ???
Napisano 9 Maj 201113 l Autor Dzięki wielkie! A ma może ktoś coś w języku polskim: instrukcje, książki o grafice 3d i softimage? np. tą książkę:
Napisano 9 Maj 201113 l dlaczego po polsku? ktos to robi dyplom chyba angielski wininen znaac w podstawie... chociazby...