mateusz_ka Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 Witam, Muszę osiągnąć podobny efekt: A dokładniej to coś takiego jak w powyższej animacji łączą i rozłączają się te różowe kulki. Widać ze mają strukturę płynna jak się łączą. Może ktoś z Was zna jakiś sposób na to - będę bardzo wdzięczny za pomoc ;) Soft: 3ds max, Maya, Realflow Pozdrawiam M
wesol Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 Cześć, tu masz prawie gotową recepturę (powinno zadziałać) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=71601 i podpiąć pod cząsteczki blobmesha ew. glu3d. Jeśli będziesz miał jakieś problemu to pisz, jutro sprawdzę czy aby na pewno dobrze pisze :)
mateusz_ka Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Napisano 4 Kwiecień 2011 Dzięki za odpowiedź ;) Rozwiązanie okazało się banalne. Wystarczyło, że mnie naprowadziłeś na nazwę blobmesh i już poszło z górki. Stworzyłem sobie zwykłe pointy kolo siebie i przypisałem je do Blobmesha i gotowe. Dzięki temu mogę poruszać każdym z pointów i odrywać od struktury. Dzięki Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi