Sivi Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Witam mam problem z paskiem a mianowicie przy mojej ekspresywnej pracy posiałem gdzieś ten pasek i strzałeczki move x/y/z proszę o pomoc bo już sam nie wiem co i jak xD (3Dmax9) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Sprawdź Alt+6 oraz x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivi Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 zero reakcji może jakieś inne pomysły :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 co do paska: Customize -> Show UI -> Show Main Toolbar co do strzałek: "x" salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivi Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 problem z paskiem rozwiązany śmiga i tańczy teraz tylko te szczałeczki z move bo klawisz X nie działa QQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Gorny pasek menu > Views > Show Transform Gizmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivi Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 problem z paskiem rozwiązany śmiga i tańczy teraz tylko te strzałeczki z move bo klawisz X nie działa QQ aha jak by miał ktoś taki problem jak ja z paskiem ja zrobiłem tak Customize -- Custom UI and Defaluts Switecher -- Max --- DefaultUI czekam na jakieś rozwiązanie z tymi strzałeczkami MOve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivi Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 ok dzienks wielkie t0m3k działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi