Jump to content

Featured Replies

Posted

myszka kolo 20 minutek!dawno juz nic nie skrobalem w photoshopie:-(

jak naprawie skaner to troszke nowych pracek powysylam!

pozdrowionka for ALL

• Replies 26
  • Views 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I tylko po to napisałeś ten post?? Żeby zapowidzieć swoje pracki?? No to muszą być wyjątkowe skoro je anonsujesz, nie mogę się doczekać :)

Pracka mi się podoba ze względu na dobór kolorów i takie dziwne spojrzenie tego gościa

• Author

ten sam szkic tylko jest zmieniony w photoshopie przez auto-kontrast!i teraz nie wiem jak umieszczac pracki czy w orginale czy przez ten filtr??ocenicie!!

podoba mi sie obrazek zima, tylko jak dla mnie to domek nie sprawia wrazenia umieszczonego w oddali (nie znam sie doskonale na 2D wiec moge sie mylic)

[Wyedytowany dnia 17-6-2004 > mikeb]

Nie masz zielonego pojecia o skladaniu textu, a i smaku trudno sie doszukac. Wyrzuc to do kosza i zacznij od nowa.

• Author

no to mi pomagacie tymi postami

zarabista corekta:P

chcialem jakies rady a tu masz:(

zmienic juz projektu nie zmienie.Moge jedynie zmienic kolorystyke i cos zamieszac z textem!tylko potrzebuje podpowiedzi!

popracuj z kompozycja kolorem i podaruj sobie ta czcionke ...tu ci nikt nie da gotowej recepty musisz patrzec na rozne pracki i wyciagac esensje ... a w tych szczatkowych odp szukaj rozwiazania

poz

Jak już wcześniej rozmawialiśmy mam wrażenie jakby część prac robil ktoś inny(moze masz młodszego brata?), ponieważ czasem ich poziom się różni, jednak widać w nich ten sam styl, (a miec swój styl to już dużo). Podobaja mi się oczywiscie Twoje prace z \"górnej półki\", a na pewno ten nozyk do tapet do nich należy.Jest kilka błędów, ale ważne jest to \"żeby plusy nie przesłoniły minusów\".Trenuj , rysuj, maluj.Pozdrawiam :)

kosa fajna, ale przy odwzorowaniu obiektow nie powinienes sobie pozwalac na takie rozchwianie formy. Uzywaj masek zeby ja poblokowac lub na koncu wprowadzaj korekte selekcja. Na szybko zrobilem cos takiego i wydaje mi sie ze efekt jest bardziej przekonywujacy.

Ten suwak chyba powinien rzucac lekki cien. I te biale plamy na dole tez zbyt speedowe, w ogole nie wiadomo co to jest. Ogolnie faktycznie prezentujesz bardzo rozny poziom, ale widac postep :)

> Załącznik: plakat2.jpg (96.98kb)

jestes mistrzem Polski w szachach klasycznych? :)