Napisano 16 Czerwiec 200420 l myszka kolo 20 minutek!dawno juz nic nie skrobalem w photoshopie:-( jak naprawie skaner to troszke nowych pracek powysylam! pozdrowionka for ALL
Napisano 16 Czerwiec 200420 l I tylko po to napisałeś ten post?? Żeby zapowidzieć swoje pracki?? No to muszą być wyjątkowe skoro je anonsujesz, nie mogę się doczekać :)
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Autor a czy takie wyjatkowe to ja bym ni epowiedzial:-(!porzyjemy zobaczymy:-)
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Pracka mi się podoba ze względu na dobór kolorów i takie dziwne spojrzenie tego gościa
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Autor dawno tu nie bylem i strasznie sie zmienilo :-(niepodoba mi sie ten motyw z linkami do pracek!szkoda ze nie jest jak dawniej:-(
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Autor dawno tu nie bylem i strasznie sie zmienilo :-(niepodoba mi sie ten motyw z linkami do pracek!szkoda ze nie jest jak dawniej:-(
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Autor tylko jest maly problem mam zwalony skaner i zamieszczam ten szkic tak jak zostal zeskanowany na zywca lepjej wyglada:D
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Autor ten sam szkic tylko jest zmieniony w photoshopie przez auto-kontrast!i teraz nie wiem jak umieszczac pracki czy w orginale czy przez ten filtr??ocenicie!!
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Autor no i cos teraz w kolorku!taki sobie widoczek!namalowany farbami plakatowymi !
Napisano 17 Czerwiec 200420 l podoba mi sie obrazek zima, tylko jak dla mnie to domek nie sprawia wrazenia umieszczonego w oddali (nie znam sie doskonale na 2D wiec moge sie mylic) [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > mikeb]
Napisano 21 Czerwiec 200420 l Autor prosze o jakies podpowiedzi!!i corekte:-D nie wiem co wpisac w wolne mijejsce po srodku! jak ktos moze niech wymysli tekst! z gory dziekuje!
Napisano 21 Czerwiec 200420 l Nie masz zielonego pojecia o skladaniu textu, a i smaku trudno sie doszukac. Wyrzuc to do kosza i zacznij od nowa.
Napisano 21 Czerwiec 200420 l Autor no to mi pomagacie tymi postami zarabista corekta:P chcialem jakies rady a tu masz:( zmienic juz projektu nie zmienie.Moge jedynie zmienic kolorystyke i cos zamieszac z textem!tylko potrzebuje podpowiedzi!
Napisano 21 Czerwiec 200420 l Autor mam nadzieje ze tera juz jest lepjej! i chyba juz tak zostanie jutro juz idzie do druku:P no chyba ze ktos cos mi podpowie:)
Napisano 21 Czerwiec 200420 l popracuj z kompozycja kolorem i podaruj sobie ta czcionke ...tu ci nikt nie da gotowej recepty musisz patrzec na rozne pracki i wyciagac esensje ... a w tych szczatkowych odp szukaj rozwiazania poz
Napisano 27 Czerwiec 200420 l Autor zamieszczam tutaj juz upade wczesniejszego speeda!czas 40 minut mycha!troszke poszedlam w szczegulik :p
Napisano 27 Czerwiec 200420 l Autor moze ktos to oceni bo na temacie speed zostalo olane:(!nikt nic nie powiedzial! a mi sie ta pracka podoa!:d
Napisano 1 Lipiec 200420 l Jak już wcześniej rozmawialiśmy mam wrażenie jakby część prac robil ktoś inny(moze masz młodszego brata?), ponieważ czasem ich poziom się różni, jednak widać w nich ten sam styl, (a miec swój styl to już dużo). Podobaja mi się oczywiscie Twoje prace z \"górnej półki\", a na pewno ten nozyk do tapet do nich należy.Jest kilka błędów, ale ważne jest to \"żeby plusy nie przesłoniły minusów\".Trenuj , rysuj, maluj.Pozdrawiam :)
Napisano 2 Lipiec 200420 l kosa fajna, ale przy odwzorowaniu obiektow nie powinienes sobie pozwalac na takie rozchwianie formy. Uzywaj masek zeby ja poblokowac lub na koncu wprowadzaj korekte selekcja. Na szybko zrobilem cos takiego i wydaje mi sie ze efekt jest bardziej przekonywujacy. Ten suwak chyba powinien rzucac lekki cien. I te biale plamy na dole tez zbyt speedowe, w ogole nie wiadomo co to jest. Ogolnie faktycznie prezentujesz bardzo rozny poziom, ale widac postep :)
Napisano 2 Lipiec 200420 l > Załącznik: plakat2.jpg (96.98kb) jestes mistrzem Polski w szachach klasycznych? :)