Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

I tylko po to napisałeś ten post?? Żeby zapowidzieć swoje pracki?? No to muszą być wyjątkowe skoro je anonsujesz, nie mogę się doczekać :)

Napisano

podoba mi sie obrazek zima, tylko jak dla mnie to domek nie sprawia wrazenia umieszczonego w oddali (nie znam sie doskonale na 2D wiec moge sie mylic)

[Wyedytowany dnia 17-6-2004 > mikeb]

Napisano

popracuj z kompozycja kolorem i podaruj sobie ta czcionke ...tu ci nikt nie da gotowej recepty musisz patrzec na rozne pracki i wyciagac esensje ... a w tych szczatkowych odp szukaj rozwiazania

poz

Napisano

Jak już wcześniej rozmawialiśmy mam wrażenie jakby część prac robil ktoś inny(moze masz młodszego brata?), ponieważ czasem ich poziom się różni, jednak widać w nich ten sam styl, (a miec swój styl to już dużo). Podobaja mi się oczywiscie Twoje prace z \"górnej półki\", a na pewno ten nozyk do tapet do nich należy.Jest kilka błędów, ale ważne jest to \"żeby plusy nie przesłoniły minusów\".Trenuj , rysuj, maluj.Pozdrawiam :)

Napisano

kosa fajna, ale przy odwzorowaniu obiektow nie powinienes sobie pozwalac na takie rozchwianie formy. Uzywaj masek zeby ja poblokowac lub na koncu wprowadzaj korekte selekcja. Na szybko zrobilem cos takiego i wydaje mi sie ze efekt jest bardziej przekonywujacy.

Ten suwak chyba powinien rzucac lekki cien. I te biale plamy na dole tez zbyt speedowe, w ogole nie wiadomo co to jest. Ogolnie faktycznie prezentujesz bardzo rozny poziom, ale widac postep :)