Łukasz Misztela Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 myszka kolo 20 minutek!dawno juz nic nie skrobalem w photoshopie:-( jak naprawie skaner to troszke nowych pracek powysylam! pozdrowionka for ALL
Orion Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 I tylko po to napisałeś ten post?? Żeby zapowidzieć swoje pracki?? No to muszą być wyjątkowe skoro je anonsujesz, nie mogę się doczekać :)
Łukasz Misztela Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 pierw byla tu juz moja pracka a teraz juz jej nie ma:-(!!
Łukasz Misztela Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 a czy takie wyjatkowe to ja bym ni epowiedzial:-(!porzyjemy zobaczymy:-)
Orion Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Pracka mi się podoba ze względu na dobór kolorów i takie dziwne spojrzenie tego gościa
Łukasz Misztela Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 dawno tu nie bylem i strasznie sie zmienilo :-(niepodoba mi sie ten motyw z linkami do pracek!szkoda ze nie jest jak dawniej:-(
Łukasz Misztela Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 dawno tu nie bylem i strasznie sie zmienilo :-(niepodoba mi sie ten motyw z linkami do pracek!szkoda ze nie jest jak dawniej:-(
Orion Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Wszelkie sugestie w topicu \"zmiany na forum\"
Łukasz Misztela Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Napisano 17 Czerwiec 2004 tylko jest maly problem mam zwalony skaner i zamieszczam ten szkic tak jak zostal zeskanowany na zywca lepjej wyglada:D
Łukasz Misztela Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Napisano 17 Czerwiec 2004 ten sam szkic tylko jest zmieniony w photoshopie przez auto-kontrast!i teraz nie wiem jak umieszczac pracki czy w orginale czy przez ten filtr??ocenicie!!
Łukasz Misztela Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Napisano 17 Czerwiec 2004 no i cos teraz w kolorku!taki sobie widoczek!namalowany farbami plakatowymi !
thud Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 podoba mi sie obrazek zima, tylko jak dla mnie to domek nie sprawia wrazenia umieszczonego w oddali (nie znam sie doskonale na 2D wiec moge sie mylic) [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > mikeb]
Łukasz Misztela Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Napisano 21 Czerwiec 2004 prosze o jakies podpowiedzi!!i corekte:-D nie wiem co wpisac w wolne mijejsce po srodku! jak ktos moze niech wymysli tekst! z gory dziekuje!
dr Ug Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Nie masz zielonego pojecia o skladaniu textu, a i smaku trudno sie doszukac. Wyrzuc to do kosza i zacznij od nowa.
Paul_PL Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 No tak ,typowa odpowiedź Dr UGa :) Ale (dosć często...)ma rację :)
Łukasz Misztela Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Napisano 21 Czerwiec 2004 no to mi pomagacie tymi postami zarabista corekta:P chcialem jakies rady a tu masz:( zmienic juz projektu nie zmienie.Moge jedynie zmienic kolorystyke i cos zamieszac z textem!tylko potrzebuje podpowiedzi!
Łukasz Misztela Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Napisano 21 Czerwiec 2004 mam nadzieje ze tera juz jest lepjej! i chyba juz tak zostanie jutro juz idzie do druku:P no chyba ze ktos cos mi podpowie:)
little-ninja Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 popracuj z kompozycja kolorem i podaruj sobie ta czcionke ...tu ci nikt nie da gotowej recepty musisz patrzec na rozne pracki i wyciagac esensje ... a w tych szczatkowych odp szukaj rozwiazania poz
Łukasz Misztela Napisano 23 Czerwiec 2004 Autor Napisano 23 Czerwiec 2004 szkoda ze skaner mi tak szwankuje:( skan jest troszke zjechany:(
Łukasz Misztela Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Napisano 27 Czerwiec 2004 zamieszczam tutaj juz upade wczesniejszego speeda!czas 40 minut mycha!troszke poszedlam w szczegulik :p
Łukasz Misztela Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Napisano 27 Czerwiec 2004 moze ktos to oceni bo na temacie speed zostalo olane:(!nikt nic nie powiedzial! a mi sie ta pracka podoa!:d
ciuciu Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Jak już wcześniej rozmawialiśmy mam wrażenie jakby część prac robil ktoś inny(moze masz młodszego brata?), ponieważ czasem ich poziom się różni, jednak widać w nich ten sam styl, (a miec swój styl to już dużo). Podobaja mi się oczywiscie Twoje prace z \"górnej półki\", a na pewno ten nozyk do tapet do nich należy.Jest kilka błędów, ale ważne jest to \"żeby plusy nie przesłoniły minusów\".Trenuj , rysuj, maluj.Pozdrawiam :)
leander Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 kosa fajna, ale przy odwzorowaniu obiektow nie powinienes sobie pozwalac na takie rozchwianie formy. Uzywaj masek zeby ja poblokowac lub na koncu wprowadzaj korekte selekcja. Na szybko zrobilem cos takiego i wydaje mi sie ze efekt jest bardziej przekonywujacy. Ten suwak chyba powinien rzucac lekki cien. I te biale plamy na dole tez zbyt speedowe, w ogole nie wiadomo co to jest. Ogolnie faktycznie prezentujesz bardzo rozny poziom, ale widac postep :)
leander Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 > Załącznik: plakat2.jpg (96.98kb) jestes mistrzem Polski w szachach klasycznych? :)
Łukasz Misztela Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 no co Ty leander:) moze kiedys jak zaczne grac :p :D
Rekomendowane odpowiedzi