Zernat Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Witam. Będę zmuszony zrobić prawdopodobnie niedługo formata komputera. Niedawno zarejestrowałem swojego maxa 2011 i popłakałbym się gdyby coś mi się z nim stało. Rozumiem że po formacie wbijam sobie na stronę autodesk 3ds max i ściągam tam triala. Następnie po odpaleniu triala klikam "buy it" i loguję się do systemu. Po zalogowaniu się system ogarnia że już rejestrowałem maxa i mi go odblokowuje ,tak ? Znaczy ja tak to sobie wyobrażam ale wolę się upewnić niż stracić licencję ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 podczas instalacji wklepujesz swoj aktualny serial i product key - powinna dzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Ale będzie działać, czy powinno działać ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 tego nei moge powiedziec na 100%, u mnie dziala, ale piszesz ze masz licencje to w czym problem? bardzo szybko powinienes uzyskac nowy klucz aktywacyjny w razie problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2011 A o tym nie wiedziałem :P o ja mam licencję studencką. Ale do teraz nie wiem jakim cudem ją dostałem. Normalnie chciałem sobie triala wypróbować a więc podałem nick hasło mejla z tymże podałem fałszywe dane i fałszywy adres zamieszkania a oni mi pyk i za darmo seriala dostałem. A więc nie wiem jakby wyglądało odzyskiwanie klucza zdobytego w ten sposób ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi