Napisano 18 Kwiecień 201114 l Witam. Ostatnio przeglądając ofertę komputronika (gazetkępaierową) natknąłem się na zestaw komputerowy "Komputronik Sensilo MT-145 [C014]" za 1999zł. Składa się on z: Czterordzeniowego procka 3.2 Ghz Phenom 2 Dysku 1000GB 6 GB RAM'u GeFroce 550Ti z DX11 Link do dokładnej specyfikacji: http://www.komputronik.pl/product/121059/Sprzet_komputerowy/Komputery_PC/Komputronik_Sensilo_MT_145_C014_.html Jak to zobaczyłem to normalnie oniemiałem ... Czy jest możliwe mieć takiego kompa za 1999 zł ? Gdzie jest haczyk ? Czyżby w procku bądź RAM'ie ? A może coś z zasilaczem albo chłodzeniem ? Byłbym bardzo wdzięczny za opinię kogoś kto się na tym zna ponieważ z chęcią bym z tej opcji skorzystał jednakowoż nie chciałbym być wydymany ^^
Napisano 18 Kwiecień 201114 l Czy ja wiem czy cena taka oszałamiająca? Raczej normalna bym powiedział. Szczególnie że nie podano typu płyty głównej, dysku twardego ani zasilacza. Ta 405ka która jest w zestawie może mieć problemy z kartą graficzną w stresie, szczególnie jeżeli to jest jakiś niezbyt dobry zasilacz.