Wojtass Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Witam od pewnego czasu probuje wymodelowac jaks fure... padlo na forda, eksperymentuje , jak modelowac itp przedstawiam wam moje wyypociny i zadaje pytanie: czy z tego jeszcze bedzie fura ? i drugi.. z siatka (ps nie umiem jeszcze ladnie renderowac :(((( ) p.s podrzucice jakiegos tutka do mayi jak modelowac fure.... :))) bede sie staral cos jeszcze z tym robic - czekam na wasze podpowiedzi...
wiggles Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 no zobaczymy co z tego wyjdzie ale ciekawi mnie jedno- czemu plik sie nazywa peugot ??:D
dirty Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 no przeciez robisz wg tutka... a z autka cos jeszcze bedzie chyba, dopiero zaczales przeciez nie? aha, czemu zapisujesz scene jako peugeot skoro robisz focusa? ;)
kozioo Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Troszke koślawo to wygląda:/ To będzie lowpoly czy normalny model?
Wojtass Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Napisano 17 Czerwiec 2004 kozioo a czym sie rozni lowpoly a noirmalny ? p.s nie wiem czemuz apisalem peugot :PP
kozioo Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 lowpoly - taki jak do gry, mało polygonów, żadnego wygładzania normalny - (highpoly) nie udźwignie go nawet engine unreala 3 ;) wygładzony model (w mayi to jest chyba subdivided, albo coś w tym stylu... - nigdy mayi na oczy nie widziałem:P), nadający się głównie na stille w wysokiej rozdziałce.
Wojtass Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Napisano 17 Czerwiec 2004 wiec to bedzie lowpoly :) - o ile wyjdzie bo jak patrze na niektorych ludzi pracki to az mi sie w serduszku cieplutko robi... bede sie staral
Rekomendowane odpowiedzi