Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wrzucam kolejna scene salonu zrobiona w celach praktyki nad vrayem. Taka prosta ale chodziło mi o zasłone i fotel , żeby sprawdzic tekstury ;)

prosze o konstruktywną krytyke i rady;)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja bym te wino i kieliszki dał z prawej strony lampki a z lewej tam gdzie przy oknie stoją te wazony dałbym jakąś komodę i na to kwiaty.Jak robisz oświetlenie ??

Napisano

background i GI to vray sky , w oknie dodatkowo rectangular light, poprobuje cos tu jeszcze poprzestawiac jak sugerujesz moze cos z tego wyjdzie cieakwego jeszcze;)

pozdrawiam

Napisano

oto kolejny render , dodałem i zmieniłem pare rzeczy ;) może ktoś coś napisze wkońcu , aż tak zle jest ?????????????????????????;p

pozdrawiam

Napisano

Tak bardzo lubisz Hepburn? :)

Jest znacznie lepiej. Skala trochę nie do końca gra przy butelce wina i kieliszkach względem reszty. Dorób jeszcze jakieś chwytaki do firanki (nie mam pojęcia jak się to nazywa). Beton wygląda jak chamsko wrzucony .jpeg.

pzd. Daniel.

Napisano

na ten beton dałem delikatnego bumpa ale generalnie beton to moja zmora i nie potrafie dobrze go zmapowac zeby wygladal realistycznie , nie wiem dlaczego .. co do dywanika to jest to bump + displacement z tej samej mapy.;)