filo7 Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 Wrzucam kolejna scene salonu zrobiona w celach praktyki nad vrayem. Taka prosta ale chodziło mi o zasłone i fotel , żeby sprawdzic tekstury ;) prosze o konstruktywną krytyke i rady;) pozdrawiam
lukasjogabonito Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 AA szaleje na stoliku;) Ale całkiem całkiem...tylko kto pije wódkę w kieliszkach od wina:D
filo7 Napisano 22 Kwiecień 2011 Autor Napisano 22 Kwiecień 2011 hehe, to miało być wino ale coś kolor mi uciekł;p
filo7 Napisano 22 Kwiecień 2011 Autor Napisano 22 Kwiecień 2011 tu troche zmian , ale przesadziłem znów z AA.;)
thecrev Napisano 23 Kwiecień 2011 Napisano 23 Kwiecień 2011 ja bym te wino i kieliszki dał z prawej strony lampki a z lewej tam gdzie przy oknie stoją te wazony dałbym jakąś komodę i na to kwiaty.Jak robisz oświetlenie ??
filo7 Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Napisano 23 Kwiecień 2011 background i GI to vray sky , w oknie dodatkowo rectangular light, poprobuje cos tu jeszcze poprzestawiac jak sugerujesz moze cos z tego wyjdzie cieakwego jeszcze;) pozdrawiam
filo7 Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Napisano 24 Kwiecień 2011 oto kolejny render , dodałem i zmieniłem pare rzeczy ;) może ktoś coś napisze wkońcu , aż tak zle jest ?????????????????????????;p pozdrawiam
filo7 Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Napisano 24 Kwiecień 2011 nikt nic nie pisze a ja za to znowu wrzuce coś ;p może wkońcu ktoś sie odezwie.. no ??? wkońcu są święta;)
pirx Napisano 24 Kwiecień 2011 Napisano 24 Kwiecień 2011 Tak bardzo lubisz Hepburn? :) Jest znacznie lepiej. Skala trochę nie do końca gra przy butelce wina i kieliszkach względem reszty. Dorób jeszcze jakieś chwytaki do firanki (nie mam pojęcia jak się to nazywa). Beton wygląda jak chamsko wrzucony .jpeg. pzd. Daniel.
bulwa11 Napisano 24 Kwiecień 2011 Napisano 24 Kwiecień 2011 a dywanik to displacment czy jakiś vrayFur ?
filo7 Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Napisano 25 Kwiecień 2011 na ten beton dałem delikatnego bumpa ale generalnie beton to moja zmora i nie potrafie dobrze go zmapowac zeby wygladal realistycznie , nie wiem dlaczego .. co do dywanika to jest to bump + displacement z tej samej mapy.;)
Rekomendowane odpowiedzi