G-B Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 Tak mnie coś dziś pokusiło... ;) Wesołych świąt :) G.
indian Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 piękna trawka wyszła :) wszystkiego najlepszego.. salut.
Sjon Napisano 24 Kwiecień 2011 Napisano 24 Kwiecień 2011 mhm trawka ładnie wyszła... Co do jajek to przed ich malowaniem polecam użycie papieru wodnego o granulacji 1500, w celu wygładzenia ich powierzchni :D. pozdro
G-B Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Napisano 24 Kwiecień 2011 mhm trawka ładnie wyszła... Co do jajek to przed ich malowaniem polecam użycie papieru wodnego o granulacji 1500, w celu wygładzenia ich powierzchni :D. pozdro Skorupka świeżego jajka nie jest błyszcząca i wypolerowana. Oczywiście jak jajo poleży w sklepie dłużej i skorupka zaczyna nasiąkać wilgocią to zatykają się pory co w konsekwencji prowadzić do tego że jak patrzysz na jajko to jest prawie idealnie gładkie i błyszczące. Ale oznacza tylko jedno - nie jest świeże ;) Ostatnio miałem wykłady o żywności wiec troszkę wiem. Choć może też troszkę przesadziłem z tą chropowatością ;) A co do trawy to ciesze się że się podoba, Czuję że mogę wyciągnąć jeszcze lepszy efekt- ale czas pokaże.
Rekomendowane odpowiedzi