hokusai Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Chcę tu prezentować concepty mojego projektu komiksowego \"Kościan\". Oceniajcie, krytykujcie i przedewszystkim odlądajcie. Jak Bozia da to przez wakacje komiks zostanie ukończony. A wszystko to na Waszych oczach:)
misiekhc Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 ten ostani szkic fajny, ale okladki beznadziejne :)
Phantom Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 dużo za dużo...blurów i tym podobnych...faktycznie ostatni shkic ciekawy...ale tesh cholernie zblurowany :) pozdrawiam...
little-ninja Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 i gdzie ten komiks(2 okl i 1 ilustracja???) bo bez szalu to wyglada powiem delikatnie ... poz
hokusai Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Napisano 21 Czerwiec 2004 to wszystko concepty. dopiero wezme sie za niego na powaznie. Rorrig Mothar jest zakolowany na szybkensa, tym bardziej ze to szkic zwykly. finalnie trzeba to zainkowac. dzieki za komentarze
hokusai Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Napisano 21 Czerwiec 2004 ja tam lubie blurry:) sa takie rozmyte, niedopowiedziane...he he!
Rekomendowane odpowiedzi