Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie!! !

sa tu gdzies moje 2 wipki ale prace nad nimi narazi przerwałem .... a tu jest mój ostatni rysunek daje wam zebyscie mogli sie powyżywac jak to zwykle robicie na moich pracach ....

bmw.jpg

wiec prosze o ostre potyranie i wytykanie błędów niektóre sam juz widze ale niestety nie mam kompa teraz zeby to poprawic moze w połowie nastepnego tygodnia...

pozdrawiam

[Wyedytowany dnia 24-6-2004 > technoon]

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

tył

bmw_t.jpg

Napisano

ty chyba zartujesz sobie z ta rozdzielczoscią ..... co tu mozna zobaczyc... ??

nic ?? tak wlasnie nic.....

Napisano
  • Autor

chłopaki to co mam zrobic??? przeciez nie moge wrzucic tu duzych plików.... juz szkammiejsca zeby ftp załozyc i tak spróbuje ale na onecie cos naprawiaja:/

Napisano

Po prostu lepiej je kompresuj. Spokojnie zmieścisz wtedy obrazek 800x600 w dobrej jakości. Teraz nic nie widać.

Napisano

Wiesz jak zapisujesz obrazek to jest taki fajny suwak ty masz go ustawionego na 100 choc mi pokazuje 99 a wystarczy spokojnie zjechac do 80.Nie ma to jak nie skompresowany JPG. moze jeszcze BMP.... :)

Napisano

tak czy siak niezaciekawie to wyglada. duzo pracy przed toba jeszcze zeby to dopracowac

Napisano

ladny lakierek ;)

Napisano

Pogięta niedokładnie zrobiona karoseria. Chyba sam widzisz błędy... Reszta też nie za dobra, ale karoseria to podstawa.

Czy to autentyczny model bmw? Nigdy specjalnie nie lubiłem ich wynalazków z ostatnich lat, ale ten jest wyjątkowo.... nieciekawy delikatnie mówiąc.

Napisano
  • Autor

tu sa poprawione obrazi w duuuuuuzej rozdzielczosci

moze tyeraz ocenicie lepiej

Napisano

omg :]

jeszcze długa droga przed Tobą :) bo ten model nie najpiej Ci wyszedł ;)

a tak poważnie czy niewidzisz że pewne (wszystkie) elementy niepasują do siebie ? tylko mi niepisz że jesteś początkujący czy coś

\"daje wam zebyscie mogli sie powyżywac jak to zwykle robicie na moich pracach ....\" - zrób wreszcie coś żebyśmy mogli zaoferować Ci pomoc bo z takim podejściem jakie teraz masz za 10 lat będziesz robił dalej takie same modele ;)

ale starczy tego moralizowanie narodu ;) do roboty

ps. zacznij od nowa poprawienie tego czego..... znaczy samochodu ;) jest bezcelowe :)

pozdro