artzgodka Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Witam. Jak to jest teraz z OB 9.xxx, skończyło się to czy co nie mam od jakiegoś czasu kolejnego klucza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazka80 Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 artzgodka - co to jest OB - opad krwi ;-P, a tak na serio? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wycior Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 OB 9.xxx zostało zastąpione przez UBE xxxxxl. klucze juz dawno przestali dorabiac. wiecej informacji znajdziesz w katalogu castoramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 13 Maj 2011 Autor Share Napisano 13 Maj 2011 artzgodka - co to jest OB - opad krwi ;-P, a tak na serio? :( Tak na serio to chodzi mi o LW 9.6 Open Beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 26 Maj 2011 Autor Share Napisano 26 Maj 2011 Więc sprawa z OpenBeta LW9.6.1 wygląda tak, że już nie będą ciągnąć tego softu. I nie będzie pełnego wydania tego LW. Więc jeśli ktoś nie kupił LW10 tak jak ja to może obejść się smakiem i wrócić do LW 9.6 a szkoda bo jednak w 9.6.1 było trochę zmian. Oczywiście NT może wygenerować licenceKey ale mi generują już 2 dzień i ciągle nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbaqbaMAX3D Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 faktycznie u nich generowanie kodow TRWAAAA :( ja czekamalem grubo ponad tydzien..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi