ZiN Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 (edytowane) Rzut/opis bestii: Zoom'y: Miniaturka: ___________________________________________________________________ Nie będzie to nic oryginalnego, raczej ćwiczenie warsztatu, a co z tego wyjdzie to się zobaczy. szkic Edytowane 31 Maj 2011 przez ZiN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 13 Maj 2011 Autor Share Napisano 13 Maj 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Niezły tusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 15 Maj 2011 Autor Share Napisano 15 Maj 2011 Dzieki Swiezy, pierwszy raz zaczynam rysunek tym stylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Poza tą głową kobiety zadziwiłeś,daj jej więcej delikatności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 spoko, jej głowy jeszcze nie ruszałem. Niestety muszę porobić parę rzeczy do szkoły, dopiero wtedy wrócę do tego arta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 No wracaj wracaj bo warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 21 Maj 2011 Autor Share Napisano 21 Maj 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 No no nice, może tylko twarz jakaś jakby maska, dalej będę obserwował;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 22 Maj 2011 Autor Share Napisano 22 Maj 2011 Trafna uwaga Swiezy. Dzięki :) Zacząłem troszkę z kolorem, ale wprowadziłem się w kilka pułapek z których jakoś będzie trzeba wyjść, np czerwona suknia nie odbija zielonego światła i robi się tam nagle buro i ciemno. Wiec jeszcze wip jeśli chodzi o kolor. Pod koniec jeszcze rozbuduje nieznacznie scenkę coby ładniej to podać na finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 No nice i ciesze się że nie zrezygnowałeś, daj z siebie wszystko, no i wyjdź z tej czerni bo zrobiło się nieciekawie przez nią, co najmniej jakbyś stóp unikał. Hm ogarnij obrazy malarskie gdzie są dramatyczne światłocienie i postudiuj temat, w sumie kojarzy mi się Caravaggio i Leonardo da Vinci Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 26 Maj 2011 Autor Share Napisano 26 Maj 2011 To miło, że mi kibicujesz Swiezy. Swoją drogą Caravaggio to jeden z moich ulubionych mistrzów. Nauka, jednak potrwa jeszcze długo. Bo póki co na wnikliwą analizę tego arta nie mam ostatnio czasu, zbliża się sesja. Poślęczę nad jakimś obrazem z Caravaggiem gdy żaden termin nie będzie już gonił ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 No i widzisz na prawdę super się zrobiło ;) wiele zmieniłeś na dobre pracka wygląda na dużo ciekawszą niż z czernią ;) Tylko lewa ręka maszkary za krótka coś się zrobiła, cóż może dalej się wypowiedzą lepsze osoby mam nadzieję ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 UWAGA, UWAGA !! Przypominam, tym którzy może nie pamiętają, a i tym którzy pamiętają - a chcieliby jeszcze nieco "dopieścić" swoje prace. Macie jeszcze czas - Dziś do godziny 23.59.59 lub najpóźniej jutro do godziny 10.00. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi