Pawel Lipka Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 http://www.elita.pl/pawellipka/drawings/nowe_rys.htm Wrzucilem do jednego htmla wiec sorry,ale sie chwile bedzie ladowac(ok. 900kb) Pozdrawiam, Pawel
little-ninja Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 podobaja mi sie ... co wiecej ps w szczegolnosci ten pierwszy pejzazyk i wasal ;) [Wyedytowany dnia 13-0604 > little-ninja]
dr Ug Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Coz, jak zwykle swietne. Pierwsze najbardziej mi sie podoba :)
dzudzu Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 mnie też się pierwsza farba podoba, choć i goły wąsacz ciekawy; portrety zbyt luźne - deformacje odpychają. dawaj więcej.
VoNd Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 pierwsze zupelnie mi nie podchodza - kolejne za to coraz lepsze VoNd
leander Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Super :) Widzialem to drzewo tez w Twoich DP. Jednak tradycyjne techniki o wiele przyjemniejsze w odbiorze.
Ufooox Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Tak pierwszy bardzo ciekawy, profesionalny wręcz :) kolejne niezłe grubszy pan fajny chociaz byla juz na forum walka z \'siankiem\' :) Pozdrawiam [Wyedytowany dnia 6/21/2004 > mw4d]
geminus Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Witaj Paweł .Widziałem kilka Twoich poprzednich prac i przyznam że bardzo ,bardzo mi sie podobały.Wchodziłem teraz z zaciekawieniem co nowego. I co zobaczyłem, tylko kilka nieciekawych speedów razem wziętych. Wiem, że potrafisz zrobić coś, że kopara opadnie więc co stoi na przeszkodzie? Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Pawel Lipka Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Napisano 21 Czerwiec 2004 dzieki wszystkim za opinie:) geminus: na szczescie nie dla wszystkich sa nieciekawe,bo wtedy na pewno odpuscilbym ten kierunek poszukiwan;) cala sprawa zaczela sie kiedy zauwazylem,ze jest troche osob,ktore potrafia zrobic calkiem dobry wykonczony rysunek/obraz,ale naprawde niewielka liczba ludzi ma szkice,ktore nadaja sie do pokazania na zewnatrz. Wtedy postanowilem, ze zaczne rozpracowywac szkicowanie samo w sobie, jako cos co moze sie wizualnie podobac nawet ludziom,ktorzy nie maja nic wspolnego ze sztuka. Artysci latwo delektuja sie pierdolami typu pociagniecia pedzla,kanciastosci,itd. lecz trudniej sprzedac to zwyklym ludziom. Powoli jednak zaczyna mi sie to udawac i odnajduje sposoby. Ale to caly czas proby,eksperymenty...minie jakis czas zanim doprowadze to do poziomu jaki chcialbym uzyskac:) Pozdrawiam
Cpt.Obvious Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Pracki świetne ale temat nieregulaminowo do d**py :) [Wyedytowany dnia 21-6-2004 > Tiger1313]
geminus Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Dzięki Paweł za odpis.Teraz wiadomo o co chodzi. Powodzenia.Pozdrawiam.
zero Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 podoba mi się choć troszke przy wąsaczu trąciło mnie zła proporcja coś nie bardzo pasują mi te ręce - takie wyrwane z kądś. no ale nie powinienem krytykować bo to nie moje prace. powiem że ten pierwszy pełen profesjonalizm jak malowany z reki :) tzn. na płutnie - wieć ocena conajmniej 4,5 (za niedokładne proporcje w wąsaczu)
Rekomendowane odpowiedzi