Napisano 15 Maj 201113 l Problem: skrót shift+w (toggle steeringwheels) w viewporcie działa mi na jednym komputerze, a na innym nie. Ta sama wersja wszystkiego z domyślnymi ustawieniami. Niby nic, a doprowadza mnie do szału już od kilku dni.
Napisano 15 Maj 201113 l Może masz włączone Keyboard shortcut override w jednym maxie a w drugim nie.
Napisano 26 Maj 201113 l cześć, mam podobny problem dlatego dopisuję się do wątku : ALT+MMB strasznie muli, obraca widok powoli skokami albo i nie, już krew mnie zalewa...sprawdzałam z inną myszką i jest to samo, ALT przy innych opcjach funkcjonuje bez zarzutu,tak samo jak MMB przy zoomie, jakieś pomysły?
Napisano 27 Maj 201113 l toggle steeringwheels, lol nigdy z tego nie kozystalem, pierwsza proba, po 30 sec wywalilo mi maxa z jakims errorem, hehe rewelacyjny tool: ]. To byl pierwszy i zapewne ostatni raz : ]
Napisano 4 Czerwiec 201113 l Może komuś się przyda - po zaistalowaniu 1 hotfixa do design 2012 problem z Arc rotate (Alt+MMB) przestał istnieć ;) cheewb- piszą, że ten hotfix naprawia też error z steering wheels, chocaż zapewne do tego czasu udało Ci się go rozwiązać.