Napisano 17 Maj 201113 l Hej Nie wiedziałem do którego działu umieścić newsa więc daje tutaj. Z przyjemnością prezentuje trailer wirtualnego spaceru 3D wykonanego w 99% przeze mnie (prócz wspaniałych modeli statuetek wyrzeźbionych przez Andrzeja Augustyniaka, użytkownika forum :) ). Praca nad "gierką" zajęła mi parę miesięcy, robiona "po godzinach". Filmik nie ukazuje wielu modeli np. na witrynach sklepowych (papierosy, butelki z winem, mięsa, bułki itp itd.). Modeli jest ponad 200. Całe miasto ma 4,5 miliona trójkącików. Gierka posiada tryb multi wraz z chatem :) Programy: Maya, Photoshop, Mudbox, Unity3d Pozdrawiam Łukasz Smaga Edytowane 18 Maj 201113 l przez Bhaal
Napisano 17 Maj 201113 l Faktycznie fajne, ale nie wiem czy w takiej postaci nie pasuje bardziej do działu animacji. A coś więcej? Skoro to interaktywna prezentacja, gdzieś będzie dostępne tak publicznie? Nie tylko na YT? Czy to dopiero trailer - czyli prace w toku? Wszystko wygląda fajnie oprócz tej mapki z lewej. Nie jest za duża? No i kolorystycznie ten wygląd trochę psuję w moim odczucie odbiór tego. To na pewno da się bardziej dopracować. Na YT nie wiem czy nie bez tego byłby lepszy film.
Napisano 17 Maj 201113 l Autor Gierka jest skończona ale nie wiem czy nie będzie sprzedana miastu Kostrzyn i że tak powie "na chwile" wstrzymałem się z umieszczaniem wersji do pobrania. Faktycznie mapka z lewej trochę miejsca zajmuje ale w grze jest możliwość włączania/wyłączania jej klawisze. Chciałem ją pokazać ze względów na prezentację możliwości takiej wizualizacji. Nie wiem czy na dzień dzisiejszy chce mi się do tego wracać :) często zdarzało mi się siedzieć po 12-14h przy kompie i muszę na jakiś czas zrobić sobie przerwę.. jakieś świeże spojrzenie mieć na całość :) pozdrawiam