Wojtass Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 Witam mam takie pytanie co moge zrobic zeby w jednym obiekcie byla textura a w drugim siatka ?? chodzi o wzor przy modelowaniu bo jak mam w obydwu obiektach textury to widze co modelowac ale tylko kontury bo reszta zaslania mi kolor obiektu (dlatego chiailbym aby byla tylko siatka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 press F3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtass Napisano 22 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2004 no widzisz wciskacjac F3 znikaja wszystki textury i jest siatka a ja chce zeby zostala textura na plane (na ktorym mam wzor) chyba ze da sie w inny sposob narzucic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 22 Czerwiec 2004 Share Napisano 22 Czerwiec 2004 alt + X ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 22 Czerwiec 2004 Share Napisano 22 Czerwiec 2004 a może po prostu rób je osobno a potem merge?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtass Napisano 22 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2004 SansSerif dziekuje działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi