Gość skit Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 Witam, jestem początkujący wiec: \"be gentle please\". Ale znowu bez przesady, prosze o komentarze co jest nie tak, co jest tak itp... [Wyedytowany dnia 22-6-2004 > skit]
Marcin Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 ZA CIEMNO model----> opona jakos mi niepodchodzi :/ a karoseria jak by miala duzo bogow no i materialy to tez nie najleprze przyposcmy zdezaka i samej opony,pozatym wszystko moze byc :/
Ufooox Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 Wolałbym obejzec viewporta z maksa niz ten render rozjasnij go... pozatym to co widze jest wporządku z materiałami widać nie domagasz poczytaj o lakierze tutki i z rób :) opona wakrycznie średnia. Ogólnie jest wporządku :) Ale daj jaśniejszy render. Pozdrawiam
Marcin Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 a i wyglada jakby ktos w nia przypie**olił w bok bo jakis taki wklęsły :/
Gość skit Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 no men to jest odblask z hdr-a te drzwi sa równe...poprawie i zamieszcze :)
Gość skit Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 to sie nazywa konstruktywna krytyka...chyba odinstaluje 3ds maxa
SansSerif Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 skit: daj render ze zwyklym defaultowym materialem i `normalnym` oswietleniem bo sposob w jaki pokazales auto oszukuje model.
Quadysz Napisano 23 Czerwiec 2004 Napisano 23 Czerwiec 2004 a mi to wyglada na z-modeler, byly juz tu podobne wynalazki... a co do modelu to widac zaciecie w postaci szczegolow ale calosc bardzo niedokladna, jakbys zrobil ta skode za pomoca mlotka z fiata 500 :) ale poczatki ok :) greets
Orion Napisano 23 Czerwiec 2004 Napisano 23 Czerwiec 2004 Model jak model, ale światła to rower (na pedały nie auto :D) ma lepsze :)
Gość Savoy Napisano 23 Czerwiec 2004 Napisano 23 Czerwiec 2004 Ja bym go jeszcze raz wysłał do mechanika. Ponieważ to jest zakończona praca więc nie ma co poprawiać (chyba że masz chęci - lepsze opony napsy na oponach+alusy+cieńsza antenka+HDRI+podłoże=efekt dużo lepszy)
Gość skit Napisano 23 Czerwiec 2004 Napisano 23 Czerwiec 2004 Heh, no dzieki za dobre słowa, no za te złe też dzieki ale troche mniej :P. To był mój pierwszy w życiu model na splajnach wiec rewelacji nie należało się spodziewać. Za wszystkie komentsy dzięki no i porsze o dalcsze uwagi ale raczej nie w stylu model jest do dupy, tylko model jest do dupy bo to zrobiłeś żle czy tamto zrobiłeś źle.
Gość Savoy Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Gdzieś przeczytałem na forum że zbytne śpieszenie się z wrzucaniem ukończonej sceny na forum jest szkodliwe. Lepiej popracuj trochę dłużej, żeby dopracować objekt, tekstury, oświetlenie....
Quadysz Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 hyhy z-modeler to jest cos takiego czym sie robi takie poobijane auta :) greets
Rekomendowane odpowiedzi