turas Napisano 7 Czerwiec 2011 Napisano 7 Czerwiec 2011 Czy ktoś mógłby polecić szkolenia z wizualizacji architektonicznych. Czytałem ostatnio o parku technologicznym w poznaniu czy ktoś może uczestniczył albo słyszał opinie? Niedawno na CGWORKSHOP pojawił się wakacyjny kurs tylko nie jestem przekonany co do kursów online. Proszę o opinie.
koton Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 http://www.pokl.asp.lodz.pl/ ciut się spóźniłeś ale może jeszcze jakoś da radę dołączyć, spróbuj :)
turas Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Napisano 8 Czerwiec 2011 Niestety koton już za późno:( ale jak ktoś będzie miał jakieś info proszę piszcie.
Camel Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 kurs cgworkshop był dobry, ale musisz już troszkę umieć wizualizować exteriory ;) w każdym razie , ten wakacyjny to kolejna edycja.
turas Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Napisano 8 Czerwiec 2011 No właśnie dopiero zaczynam :) robiłem interiory ale też nie za wiele. Może dałbym sobie rade nie wiem, poczekam a nóż coś się pojawi a teraz spytam szefa czy za sponsorowałby mi takie cuś.
Rekomendowane odpowiedzi