LukaszD Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam! Przedstawiam wizualizację - geometria prościutka ale całość mam nadzieję przyjemna dla oka ;) jest kilka niedociągnięć i bardzo poważny błąd - samochód nie mieści się pod wiatą. Auto było dodawane w postprodukcji i okazało się, że całe zmieścić się nie chce :) Moje są modele i render, postprodukcja (krzaczki, drzewa, trawa) to robota mojego kolegi. Dajcie proszę znać jak nam wyszło! Dzięki i pozdrawiam, Łukasz Dąbrowski Edytowane 8 Czerwiec 2011 przez LukaszD
bolitic Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 Tutaj są dwa słońca;) Z tym że jakby cześć widzi tylko jedno, a druga część drugie
nekromantax Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 No i nie wyjedzie, bo się pozbędzie lusterek :P
Tores Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 Bardzo namieszane jest w PS-ie. Dziwna kolorystyka (nie wiem czy zamierzona czy monitor macie źle skalibrowany). Żeby jeszcze się architektura tu broniła a tu ani to ani to nie siedzi mi. Nawet cienie lecą pod różnym kątem i dodatkowo to co bolitic wspomniał. Jak dla mnie to przyjemności z oglądania nie ma:(
DEkoy Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 to może jednak się trochę rozwinę w punktach 1. odbicie w oknie jest bezsensowne :) 2. ta...hm wiata jako pseudo garaż to jak juz zdązyli wszyscy powiedziec - bez komentarza 3. Perspektywa sie nie zbiega, widać ze to wyklejanka z róznych obrazków i kierunki strasznie uciekaja, że patrząc na to nie rozumiem o co w tym chodzi 4. Popatrz jakie formy ze sobą zestawiasz i w jakich proporcjach budynek masz na prostopadłościanach, garaż też i jest git, aż tu nagle walisz zajebiście wielką, okrągłą plame podjazdu - no beznadziejnie 5. przekontrastowałes roślinność na pierwszym planie, sprawia wrażenei ze to o nią chodzi 6. tonacja kolorów jest zbyt zimna i wyblakła, zaproponowales palmy, pełny błękit nieba, generalnie ciepłą atmosfere a budynek jest jak z deszczowej sceny wiecej sie nie czepiam :) pracuj dalej i zastanów się zawsze na początku co chcesz pokazac :) Najlepiej jak byś z tym wrócił do WIPa i pokazywał jak pracujesz
LukaszD Napisano 9 Czerwiec 2011 Autor Napisano 9 Czerwiec 2011 No cóż, po spojrzeniu na pracę po waszych komentarzach - faktycznie, wyszło beznadziejnie :) Ale to też lekcja... Następna będzie lepsza :) Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi