Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam!

Przedstawiam wizualizację - geometria prościutka ale całość mam nadzieję przyjemna dla oka ;) jest kilka niedociągnięć i bardzo poważny błąd - samochód nie mieści się pod wiatą. Auto było dodawane w postprodukcji i okazało się, że całe zmieścić się nie chce :) Moje są modele i render, postprodukcja (krzaczki, drzewa, trawa) to robota mojego kolegi. Dajcie proszę znać jak nam wyszło!

Dzięki i pozdrawiam,

Łukasz Dąbrowski

render2.png

Edytowane przez LukaszD

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tutaj są dwa słońca;) Z tym że jakby cześć widzi tylko jedno, a druga część drugie

Napisano

Bardzo namieszane jest w PS-ie. Dziwna kolorystyka (nie wiem czy zamierzona czy monitor macie źle skalibrowany). Żeby jeszcze się architektura tu broniła a tu ani to ani to nie siedzi mi. Nawet cienie lecą pod różnym kątem i dodatkowo to co bolitic wspomniał.

Jak dla mnie to przyjemności z oglądania nie ma:(

Napisano

to może jednak się trochę rozwinę w punktach

1. odbicie w oknie jest bezsensowne :)

2. ta...hm wiata jako pseudo garaż to jak juz zdązyli wszyscy powiedziec - bez komentarza

3. Perspektywa sie nie zbiega, widać ze to wyklejanka z róznych obrazków i kierunki strasznie uciekaja, że patrząc na to nie rozumiem o co w tym chodzi

4. Popatrz jakie formy ze sobą zestawiasz i w jakich proporcjach

budynek masz na prostopadłościanach, garaż też i jest git, aż tu nagle walisz zajebiście wielką, okrągłą plame podjazdu - no beznadziejnie

5. przekontrastowałes roślinność na pierwszym planie, sprawia wrażenei ze to o nią chodzi

6. tonacja kolorów jest zbyt zimna i wyblakła, zaproponowales palmy, pełny błękit nieba, generalnie ciepłą atmosfere a budynek jest jak z deszczowej sceny

wiecej sie nie czepiam :) pracuj dalej i zastanów się zawsze na początku co chcesz pokazac :) Najlepiej jak byś z tym wrócił do WIPa i pokazywał jak pracujesz

Napisano
  • Autor

No cóż, po spojrzeniu na pracę po waszych komentarzach - faktycznie, wyszło beznadziejnie :) Ale to też lekcja... Następna będzie lepsza :) Dzięki!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.