Szczupal Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 wlasnie zabralem sie za robienie mojej szkoly narazie robie z mozgo ale dzis robie foty wiec wniose poprawki. wiec powiedzcie czy wam sie podoba i co sie nie podoba. podloga jest specjalnie taka pozgniatana bo taka jest. a w tych dziurach jest piach i kwiatki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2004 kolejne upgrade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 no i czekamy na reszte ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halogen Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 siema, dziwie sie tylko dlaczego robisz akurat szkole na początku wakacij, co do parcki narazie niema sie czego doczepic, jakbys mogl pokazac zdjecie szkoly(mozna by bylo porownac). pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2004 ok, poprostu zajawilem sie na to bo koncze szkole do ktorej chodzilem 9 lat i chcialem sobie zrobic taka \"pamiatke\" :P. a zdjecia powinny byc dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtass Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 no ladnie wszyscy sie ciesza wakacjami , a ty nam tu szkole serwujesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Znaczy sie co ty chcesz nam pokazac ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 model jak model, moze chlopak chce zlozyc szkole hold za 9 lat (hehehe) ale nawiasem topic inny niz samochod, i zawsze czegos sie nauczy (nie w szkole ale \"na\" szkole) mi sie podoba temat, czekam na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Z tego co jest za dużo nie mozna narazie wywnioskować, czekam na kolejne rendery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Malo tego jak na razie i troche za ciemne rendery dajesz. ustaw jasniejsze tlo i sproboj \"pobawic sie\" z GI - bedzie lepiej wygladac, nawet jak na testy i wip. no i daj zdjecie. bledow nie stwierdzam ;) p.s. 9 lat w jednej szkole? :) mam nadzieje ze to podstawowka+gimnazjum, a nie kiblowanko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIZO Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Budynki to nie moja bajka Sam ich nie nawidze robić =) (tym bardziej budynki szkoły=P ) Ale doceniam ludzi którzy maja tyle wolnej woli żeby je zacząć i skończyć wiec czymam kciuki zeby udala ci sie ta pracka =) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Fajne, fajne.. sam kiedyś tak sie zajawiłem i miałem nawet w planach animkę, ale jak już doszło co do czego to wshystko spaliło na panewce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi