Napisano 11 Czerwiec 201113 l projekt domu "wielorodzinnego" trochę na szybkiego ale jakoś udało się wszystko ogarnąć w terminie...:cool: jest sporo niedopracowań (głównie przedostatnia wizka... 4h) ale jak już powstał to czemu się nie podzielić z innymi. Miło widziane komentarze i opinie ;) PLANSZA 400x70cm http://img220.imageshack.us/img220/3715/planszaparchsemivmaaroz.jpg (IVsem WAPG) Uploaded with ImageShack.us
Napisano 11 Czerwiec 201113 l niechciałbym "wtaczać" się do tego budynku po wizycie w klubie z obawy przed utratą równowagi na tym ciasnym mostku prowadzącym do recepcji :D wizki ładne, fajnie sprzedane. pomimo powyższego, wizja wejścia bardzo orginalna i ciekawa, ładna gra światłem. mimo wszystko wydaje mi się, że najsłabiej wypada wizualizacja tyłu budynku jednak, cała zieleń mdła i niezróznicowana. ostatnie ujęcie świetne pozdrawiam
Napisano 11 Czerwiec 201113 l Wizualizacje bardzo fajne ;) Mam tylko pytanie czy te rysunki na planszy to są odręczne, czy jakieś inne kombinacje z zasługą komputera ?
Napisano 12 Czerwiec 201113 l Autor dzięki za opinie :D masz oczywiście rację co do tej wizki z tyłu ale juz tak jakoś wyszło... co do rysunków to są odręczne na szybkiego zrobione jeszcze przed pierwszą klauzurą :P
Napisano 8 Luty 201213 l fajny projekt jeśli pominąć takie drobiazgi jak przesłanianie i zacienianie, ale kto by linijki słońca uczył...
Napisano 9 Luty 201213 l Autor budynek jest zaprojektowany własnie w taki sposób aby słońce dochodziło do każdego apartamentu :) zachęcam do przejrzenia rzutów
Napisano 10 Luty 201213 l chodzi mi bardziej o przyziemną zgodność z przepisami prawa, można to tylko sprawdzić mając rysunki w skali i linijkę słońca, tak czy siak projekt jest fajny. ma pomysł i jest zrobiony z jajem.