mercedesslr Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 projekt domu "wielorodzinnego" trochę na szybkiego ale jakoś udało się wszystko ogarnąć w terminie...:cool: jest sporo niedopracowań (głównie przedostatnia wizka... 4h) ale jak już powstał to czemu się nie podzielić z innymi. Miło widziane komentarze i opinie ;) PLANSZA 400x70cm http://img220.imageshack.us/img220/3715/planszaparchsemivmaaroz.jpg (IVsem WAPG) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenas Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 niechciałbym "wtaczać" się do tego budynku po wizycie w klubie z obawy przed utratą równowagi na tym ciasnym mostku prowadzącym do recepcji :D wizki ładne, fajnie sprzedane. pomimo powyższego, wizja wejścia bardzo orginalna i ciekawa, ładna gra światłem. mimo wszystko wydaje mi się, że najsłabiej wypada wizualizacja tyłu budynku jednak, cała zieleń mdła i niezróznicowana. ostatnie ujęcie świetne pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacini Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Wizualizacje bardzo fajne ;) Mam tylko pytanie czy te rysunki na planszy to są odręczne, czy jakieś inne kombinacje z zasługą komputera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercedesslr Napisano 12 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2011 dzięki za opinie :D masz oczywiście rację co do tej wizki z tyłu ale juz tak jakoś wyszło... co do rysunków to są odręczne na szybkiego zrobione jeszcze przed pierwszą klauzurą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEkoy Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 Działka 'A' ;) pozdrowienia z działki 'C' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość t_c Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 fajny projekt jeśli pominąć takie drobiazgi jak przesłanianie i zacienianie, ale kto by linijki słońca uczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercedesslr Napisano 9 Luty 2012 Autor Share Napisano 9 Luty 2012 budynek jest zaprojektowany własnie w taki sposób aby słońce dochodziło do każdego apartamentu :) zachęcam do przejrzenia rzutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość t_c Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 chodzi mi bardziej o przyziemną zgodność z przepisami prawa, można to tylko sprawdzić mając rysunki w skali i linijkę słońca, tak czy siak projekt jest fajny. ma pomysł i jest zrobiony z jajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi