adek Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 W internecie pojawił się pierwszy numer magazynu Kreatywny Bazar 01/2011. Muszę przyznać, że jeśli chodzi o zawartość, jest kilka ciekawych artykułów i ogólnie jest co poczytać. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1830 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Świetnie zrobione! Trochę chaotycznie zaprojektowane, za dużo tekstur na około i przy przeglądaniu mam wrażenie, jakbym perły z błota wyciągał (chodzi mi o te tekstury robiące za ramki). Ciekaw treści, bardzo fajnie, że to takie interaktywne (choć niefajna jest zmiana funkcji strzałki przerzucającej strony przy reklamach na odnośnik do strony reklamowanej :P). Tak samo nie wiem po co wciąż to powtarzanie na każdej stronie "kreatywny bazar", funkcjonalniej byłoby dać tam tytuł tego, co na aktualnej stronie jest. Tego mi brakowało. Niby są tytuły, ale nie mogę się odpędzić od wrażenia chaotyczności. Może mam gorszy dzień. Mimo wszystko jest lepiej niż dobrze :) Nie wiem czy twórcy czytają max3d, ale jeśli tak, to taka garstka wrażeń ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kratywny bazar Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Czytamy :) i dziękujemy za miłe słowa, za te mniej przychylne też, layout będziemy na pewno poprawiać, to dopiero pierwszy numer, cieszymy się bardzo, że podoba Wam się treść, wkrótce kolejny numer i też mamy nadzieję, że będzie ciekawy :) Dzięki za wszystkie opinie, pomagają nam w tworzeniu pisma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kratywny bazar Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Aha i dziękujemy portalowi, że zamieścił nam niusa o magazynie bez naszej interwencji :) Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 eee, tak czytam w tym magazynie.. To ten hardcore 44 jest krecony czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi